Vedetele au descoperit TIXEL, tehnologia medicala termo mecanica de rejunevare a pielii si lifting nonchirurgical, la Clinica STATERA

Vedetele au descoperit TIXEL, tehnologia medicala termo mecanica de rejunevare a pielii si lifting nonchirurgical, la Clinica STATERA

Invitatii, printre care s-au aflat si Teo Trandafir, DJ Wanda, Iulia Albu, Corina, Ela Craciun, Carmen Negoita, Livia Graur, Teodora Antonescu  au aflat de la medicul chirurg Florin Juravle si de la Radu Vladescu, Managing Partner Med IQ Tech, distribuitorul tehnologiei, care sunt beneficiile TIXEL si avantajele acestuia fata de alte tehnologii de pe piata precum radiofrecventa sau laserul.

TIXEL trateaza:

  • ridurile profunde
  • ridurile de expresie
  • cicatricile post acnee
  • cicatricile hipertrofice si keloide
  • petele pigmentare
  • porii dilatati
  • laxitatea cutanata
  • vergeturile
  • rozaceea

TIXEL ofera efect de lifting, inclusiv al zonei superioare a pleoapelor.

Este o tehnologie medicala termo mecanica ce ofera mai multa siguranta, confort si recuperare rapida comparativ cu tehnologiile bazate pe laser si radiofrecventa. Aceasta tehnologie este admisa si pacientilor cu probleme de sanatate, care au trecut prin sedinte de radioterapie si chimioterapie si care nu au  acces la mezoterapie, ultrasunete, vacuum, masaj.

TIXEL a captat atentia invitatilor intr-un mod semnificativ, vedetele prezente la eveniment declarandu-se incantate de lansarea acestei tehnologii la Clinica Statera.

Teo Trandafir- “In afara de placere, aici se performeaza act medical de cea mai inalta calitate. M-am lasat cu toata dragostea si cu toata increderea pe mana acestor medici, pentru ca aici se practica medicina.”

DJ Wanda“ Dr. Juravle este un medic foarte bun, am incredere in el. El a fost cel care a asistat la operatia mea pe coloana, pe noi ne leaga niste lucruri foarte profunde, pot sa spun ca el este in acest moment parte din familia mea. Domnul doctor are acest dar de a nu te minti si intotdeauna, fiind atat de transparent, iti si confera increderea de care ai nevoie si stii ca, strict ceea ce el iti spune, aceea trebuie sa faci”

Pretul unei sedinte TIXEL este de 250 euro, iar recomandarea este sa se faca 3 sedinte, cu o pauza de 2-3 saptamani intre ele.

 

Despre tehnologia TIXEL

TIXEL este o tehnologie lansata de Novoxel, rodul experientei specialistilor hub-ului tehnologic din Israel, cei care traseaza tendintele la nivel international. TIXEL se bazeaza pe tehnologia termo mecanica ce actioneaza noninvaziv la nivelul pielii tratand problemele estetice diverse si oferind efect de lifting si antiaging intr-o maniera mult mai avantajoasa comparativ cu alte tehnologii prezente pe piata (laser, radiofrecventa, etc). Mai exact, este mai sigur, ofera mai mult confort, este mult mai usor suportat de pacienti la nivel senzorial, iar recuperarea este mult mai rapida si mai facila (nu sunt atat de multe interdictii ca la alte terapii).

TIXEL trateaza petele pigmentare, cicatricile, acneea, vergeturile, diminueaza ridurile, ofera efect de lifting facial si efect similar operatiei clasice de blefaroplastie.

Actioneaza localizat, prin contactul terminalului de titan ce difuzeaza caldura in tesuturile pielii, la o intensitate si adancime reglabile de specialist in functie de obiectivele dorite. Pacientul nu simte durere, nici arsura intensa ca in cazul altor tehnologii (laser, radiofrecventa), ci o senzatie de caldura localizata la contactul pielii cu dispozitivul aparatului si de caldura difuza dupa efectuarea tratamentului.

Tratamentul este mult mai confortabil, mai eficient, sunt necesare mai putine sedinte pentru rezultatul final decat alte tehnologii, la un pret similar.

Dr. Florin Juravle a deschis Clinica STATERA. Vedetele au descoperit cum se produce crema perfecta de ingrijire a tenului!

Despre Clinica STATERA by Dr. Florin Juravle

Clinica STATERA by Dr. Florin Juravle a fost inaugurata in urma cu doi ani, fiind dotata cu tehnologii eficiente pentru orice scop de combatere a semnelor imbatranirii sau de tratare a problemelor pielii, prin proceduri non-invazive.

“Clinica STATERA este locul pe care mi l-am imaginat de multa vreme, locul unde mi-am dorit sa aduc toate acele tehnologii noi pe care le-am studiat la congresele internationale si in care am ajuns sa am incredere ca ofera rezultate reale.

Specialitatea mea nu imi cere sa creez frumusete, ci sa o mentin sau sa o reconstruiesc, gasind cea mai buna solutie pentru fiecare pacient. Insa, oricat de angajat voi fi in demersul estetic, intotdeauna voi pune mai presus de acesta SANATATEA si SIGURANTA pacientilor! Principiul de baza este ECHILIBRUL personal. In limba latina “statera” inseamna echilibrul pe care medicina si chirurgia estetica te pot ajuta sa-l atingi.

Am 15 ani de experienta in chirurgia plastica, reconstructiva si estetica si, in toata aceasta perioada, am ajuns sa inteleg ce anume isi doresc femeile si barbatii in materie de corectie si mentinere a frumusetii.

Pentru toate aceste dorinte exista solutii, nu doar chirurgicale, ci si non-invazive si minim invazive, tratamente pe care va invit sa le descoperiti aici, la Clinica Statera”, declara Dr. Florin Juravle.

The post Vedetele au descoperit TIXEL, tehnologia medicala termo mecanica de rejunevare a pielii si lifting nonchirurgical, la Clinica STATERA appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close