Tricourile fotbalistilor din Generatia de Aur, expuse la ParkLake

Tricourile fotbalistilor din Generatia de Aur, expuse la ParkLake

Organizat de ParkLake Shopping Center, in colaborare cu FootballLegends.ro (ce va isi deschide portile online cu ocazia Campionatului Mondial din acest an), proiectul isi propune sa surprinda o mica parte din frumusetea si emotia meciurilor de fotbal memorabile la care Romania a luat parte de-a lungul timpului.

In cadrul expozitiei, vizitatorii vor putea admira triocuri purtate de legende ale fotbalului romanesc cum au fost Dobrin, Iordanescu, Balaci, Camataru sau Hagi, pana la vedetele din zilele noastre.

Tot aici, vizitatorii vor putea sa vada evolutia tricoului Echipei Nationale in ultimii 70 de ani, dar si tricouri ale altor echipe nationale, precum cele ale Argentinei sau Braziliei.

In plus, o zona a expozitiei va fi dedicata biletelor si programelor de la meciuri celebre, sau colectia de insigne, medalii si fanioane dedicate Echipei nostre Nationale.

De asemenea, cei pasionati de acest sport pot urmari evolutia diverselor echipe la Campionatul Mondial din Rusia in ParkLake, astfel incat experienta fotbalului sa fie una completa si cu adevarat memorabila.

Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar si programul complet al evenimentelor pot fi gasite pe www.parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

The post Tricourile fotbalistilor din Generatia de Aur, expuse la ParkLake appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close