Transformarea incredibilă a unui bărbat infectat cu noul coronavirus: a slăbit peste 20 de kilograme

Un asistent medical din America care a fost infectat cu noul coronavirus și a suferit mult din această cauză a postat pe social media o fotografie cu un puternic impact emoțional, în care se poate vedea cât de mult a slăbit.

Asistentul medical Mike Schultz nici nu a fost conștient de felul în care a trecut timpul cât timp a fost îmbolnăvit. „Am crezut că a trecut doar o săptămână”, a zis el, după cum arată Pro TV. Apoi, una dintre asistentele care l-au îngrijit l-au pus față în față cu realitatea, spunându-i că de fapt au trecut șase săptămâni.

Citește și: De ce atâția oameni cred și răspândesc conspirații în miezul pandemiei

El a fost șocat să descopere cât de mult a slăbit și a fotografiat schimbarea – însă a menționat că simplul ridicat din pat l-a epuizat: „Eram atât de slab”, și-a amintit el. „Aceasta a fost una dintre cele mai frustrante lucruri pe care le-am pățit. Nu puteam să țin telefonul mobil, era foarte greu. Nu puteam tasta, pentru că mâinile îmi tremurau foarte mult”.

coronavirus asistent medical

Scholtz a împărtășit cu urmăritorii lui de pe Instagram două poze – una cu el cu aproximativ o lună înainte de îmbolnăvire, iar cealaltă într-un cabinet de recuperare. „Nu credeam că virusul este atât de periculos decât după ce lucrurile au început să se întâmple”, a zis el. „Am crezut că sunt suficient de tânăr pentru a nu mă afecta și știu că mulți oameni cred asta”.

Foto: Instagram

www.unica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close