Top Line continua campania Unalike Beauty. 4 influenceri dezvaluie secretele lor de frumusete!

Top Line continua campania Unalike Beauty. 4 influenceri dezvaluie secretele lor de frumusete!

Patru celebritati si influenceri cunoscuti in mediul online vor dezvalui in urmatoarele saptamani secretele lor de frumusete, ritualurile de zi cu zi care ii ajuta sa construiasca imaginea pentru care sunt atat de admirati.

Acestia vor prezenta rutina lor speciala de ingrijire a pielii si a parului, care sunt produsele cosmetice  ce dau rezultate in cazul lor, vor povesti de unde a pornit pasiunea lor pentru procedurile de infrumusetare, care sunt trendurile din social media preferate si cu care nu sunt de acord, si vor evidentia sfaturile de beauty pe care doresc sa le impartaseasca followerilor lor.

Fiecare celebritate si fiecare influencer are propriul stil, o imagine individuala, clar conturata, propriile opinii si aspiratii, asa cum fiecare follower al lor, fiecare dintre noi, este unic in felul sau. Nu exista un sablon de frumusete, nu exista perfectiune. Fiecare dintre noi este frumos in felul sau si o sursa de inspiratie si admiratie pentru cei din jur. Frumusetea si evolutia vin din diversitate si toleranta. Tocmai de aceea, Top Line Romania continua sa celebreze frumusetea unica a fiecaruia dintre noi aducand in lumina reflectoarelor povestile impresionante ale unora din cei mai apreciati influenceri ai momentului.

Diana Baicu, Director General Top Line

“Pentru ca traim intr-o societate obsedata de imagine, ne dorim ca fiecare dintre noi sa fie multumit de modul  in care arata, sa constientizeze ca este unic si special. Avem nevoie de mai multa incredere in noi insine! Toti suntem frumosi, iar frumusetea a fost dintotdeauna parte din noi. Inca din prima zi. E timpul sa doboram stardardele rigide ale frumusetii. Pentru ca, da, e pierdere de timp sa ne petrecem viata cautand perfectiunea. Este bine sa ne traim viata stiind ca suntem unici si frumosi in felul nostru, sa ne mandrim cu acest lucru, si sa stim sa evidentiem aceasta frumusete unica apeland la metode corecte de ingrijire. Fie ca vorbim de produse cosmetice profesionale adecvate stilului personal ori de tratamentele de salon potrivite nevoilor noastre. Specialistii din industria de frumusete stiu sa ne recomande, fiecaruia dintre noi, solutiile personalizate care ingrijesc si potenteaza frumusetea noastra unica. Prin toate actiunile Unalike Beauty,

Top Line transmite acest mesaj in mediul online, pentru a celebra frumusetea diversa, sub toate formele ei”, declara Diana Baicu, Director General Top Line.

In urmatoarele saptamani, patru celebritati si influenceri cunoscuti in mediul online vor dezvalui secretele lor de frumusete prin intermediul interviurilor publicate pe www.toplineshop.ro si prin fotografii, inregistrari video, InstaStories, GIFs, Memes, postate pe paginile lor de socializare.

Noua generație de beauty influenceri din România intră în campania Top Line Unalike Beauty

Campania Unalike Beauty a debutat in toamna anului 2017, cand 10 influenceri din mediul online, denumiti Unalike Beauties, cu personalitati si aspiratii aparent diferite, dar care au in comun pasiunea pentru frumusete si prezentarea ei intr-un mod aspirational pe social media, au celebrat frumusetea diversa in mediul online. Carmen Negoita (fashion blogger), Cristina Dorobantu (finalista concursului „Bravo, ai Stil”), Gina Chirila Vladau (model), Alexandra Craescu (make-up artist), Adonis Enache (hairstylist), Patricia Blaj (Plus Size model), Alex Vang (vlogger), Sabina Trandafir (maketing specialist retea sali de fitness), Raluca Netca (dansatoare) si Eva Zaharescu (upcoming teen influencer) au devenit atunci exponentii noii generatii de influenceri in industria de frumusete.

Top Line Romania este leader furnizor de produse si servicii profesionale in industria de frumusete si medicala din Romania, reprezentand branduri internationale de top precum Moroccanoil, GUINOT, Babor, Academie, CND, Joico, TiGi, Goldwell,  Vitality’s,  Mary Cohr, LPG, Kryolan, si oferind tehnologii de ultima generatie folosite in saloane de infrumusetare si clinici medicale.

The post Top Line continua campania Unalike Beauty. 4 influenceri dezvaluie secretele lor de frumusete! appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close