Tania Budi implineste 51 de ani. Cum arata in anii 90!

Tania Budi implineste 51 de ani. Cum arata in anii 90!

Tania Budi implineste azi 51 de ani. Pentru multi este incredibil, tinand cont ca vedeta a descoperit, se pare secretul tineretii fara batranete. Tania Budi, pur si simplu, este mai fresh si are o silueta mai admirabila decat multe alte femei celebre mai tinere cu 20 de ani decat ea. Nimeni nu stie exact care este secretul din spatele acestui tonus fantastic pe care il afiseaza in fotografii sau inregistrari video.

Are gene bune, un stil de viata sanatos, este incarcata cu o stare pozitiva zi de zi, si, un aspect foarte important, are un medic estetician extrem de priceput care stie ce tratamente neinvazive ori minim-invazive sa urmeze pentru a avea efectele dorite si a-si pastra in acelasi timp naturaletea.

Este vorba de medicul Iancu Morad, cel la care vedeta apeleaza pentru a da un restart periodic tenului, oferindu-i luminozitatea si elasticitatea de care are nevoie. Pentru ca nu este adepta operatiilor estetice, Tania recurge la cateva tratamente pentru care Dr. Iancu Morad este, de altfel, renumit: Tratamentul de curatare Jet-Concept si Terapia Dracula (PRP).

Multi sunt de parere ca vedeta arata acum chiar mai bine decat in anii 90 cand era crainic TV la televiziunea publica. Iata cateva fotografii comparative in acest sens.

Care naiba o fi secretul meu? #superficialityonthingsthatdontrealymatter

A post shared by Tania Budi ❤ (@taniabudiluv) on

Different hair, same bond. Our bond. #soulmate

A post shared by Tania Budi ❤ (@taniabudiluv) on

The post Tania Budi implineste 51 de ani. Cum arata in anii 90! appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close