Sun Plaza finalizează procesul de reconfigurare: Ce noutăţi aduce mall-ul?

Sun Plaza a anunţat finalizarea procesului de reconfigurare început în urmă cu doi ani, acesta reprezentând cea mai amplă remodelare a unui shopping center de pe plan local. „Noul” Sun Plaza oferă din 22 martie un nivel superior de posibilități în cei 81 000 mp utili închiriați în totalitate și prin cele peste 170 de spații comerciale, de servicii și de relaxare – o schemă variată și echilibrată de retail.

Noi magazine vor fi deschise publicului, pentru o ofertă îmbunătățită: Calzedonia, Credit Europe Bank, Intimissimi, La Femme, Meli Melo Deco, Sizeer, Sofiaman,Travel Brands și Various Brands, precum și restaurantele Marty și Toan’s.Totodată, se vor redeschide și magazinele Jolidon, Mango și Yves Rocher.

În plus, în perioada 22 – 25 martie, Sun Plaza se transformă în scenă de spectacole, prin etalarea unor momente surprinzătoare de artă contemporană, de divertisment și de învățare susținute de artiști și dansatori la o primă interacțiune cu România, care vor materializa proiecte spectaculoase, oferind publicului larg posibilitatea de a intra într-un dialog facil cu arta care se manifesta acum direct, în spațiul generos al shopping center-ului.

În programul pentru public din data de 22 martie, va fi un moment impresionant și super modernist de vioară, dar și mai multe momente de acrobații extreme sau amuzante, precum Baloon Man, ori show-uri extraordinare de dans susținute de trupele Spanish Sun Dance Group și Quick Change Duo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close