Spectacol inedit in Cimitirul Bellu de Noaptea Muzeelor

Spectacol inedit in Cimitirul Bellu de Noaptea Muzeelor

Sambata, 19 mai 2018, intre orele 18.00-24.00, bucurestenii sunt asteptati cu mic cu mare la un eveniment mai special – o incursiune in istoria Romaniei de acum 100 de ani si o reactualizare a memoriei eroilor Marii Uniri.

Programul serii incepe de la ora 18.00 cu un tur ghidat de vizitare a cimitirului, un recital de muzica instrumentala, urmat de un spectacol de dansuri populare traditionale, concursuri cu premii, dar si un recital de zile mari semnat de Aurelian Temisan&Band.

Mai mult, in jurul orei 20.00, cei prezenti la eveniment vor putea viziona si piesa de teatru „Chirita in carnava”l, in regia lui Marius Bodochi, cu o distributie de exceptie din care fac parte: Rodica Popescu Bitanescu, Marius Bodochi si Anca Sigartau.

Bogdan Alexe, regizorul si producatorul spectacolului, declara: „Este al treilea an in care gandim acest spectacol inedit in Cimitirul Bellu. In fiecare an, in Noaptea Muzeelor, am reusit sa strangem la Muzeul Bellu cateva mii de oameni (anul trecut au fost in jur de 18.000). Speram ca si anul acesta sa fim la inaltimea asteptarilor.

La Cimitirul Serban Voda – Bellu, Calea Serban Voda, nr. 249. Intrarea este libera.

The post Spectacol inedit in Cimitirul Bellu de Noaptea Muzeelor appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close