Si-a aratat picioarele subtiri la 60 de ani, dar si celulita

Si-a aratat picioarele subtiri la 60 de ani, dar si celulita

Actrita Melanie Griffith a vrut probabil sa demonstreze cat de bine sa mentine fizic la cei 60 de ani ai sai si a iesit pe strada in pantaloni foarte scurti, dezvaluindu-si picioarele lungi si subtiri. Vedeta, fosta sotie a lu Antonio Banderas, se poate lauda cu o silueta de admirat la varsta ei, aproape de a fi confundata cu o pustoaoica.

De la departare, intrucat, detaliile surprinse de aparatul foto al paparazzilor devaluind pielea zbarcita datorata inaintarii in varsta.

Cariera lui Melanie Griffith a cunoscut apogeul in anii 80, actrita fiind atunci considerata una din cele mai sexy de la Hollywood. In anii 2000, vedeta a exagerat insa cu operatiile estetice si si-a modificat chipul intr-un mod nu tocmai onorant. Abia recent, Melanie a reusit sa repare ce a stricat medicul estetician de atunci.

“Nu mi-am dat seama de efectul operatiilor estetice pana n-am auzit oamenii in jurul meu intrebandu-se: «Dumnezeule, ce si-a facut la fata?!» M-au durut ingrozitor aceste cuvinte. Atunci m-am dus la un alt doctor, care a inceput proceduri de dizolvare a substantei pe care mi-o injectase doctorita la care apelasem initial. Sa speram ca de acum inainte voi arata mai normal”, a declarat actrita.

Operatii estetice nereusite. Ce vedete au patit-o!

The post Si-a aratat picioarele subtiri la 60 de ani, dar si celulita appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close