Show-ul Final Four vine la Antena 1. Iata cine vor fi juratii!

”Final Four – Cei patru” vor fi selectati de un juriu format din nume relevante ale industriei muzicale din Romania, astfel incat fiecare va merita cu prisosinta unul dintre cele patru scaune, insa nu isi vor permite sa se instaleze foarte comod!

Daca in mod normal finalistul unei competitii este asteptat de-a lungul mai multor editii, noua provocare a ”Final Four – Cei patru” va fi, intocmai ca in industria muzicala, ca cei alesi sa isi pastreze locul deja castigat si sa devina mai buni de la o saptamana la alta. In fiecare editie a emisiunii, noi si noi tineri muzicieni talentati si dornici sa le ia locul ii vor provoca, astfel ca niciunul dintre ”Cei patru” nu va fi in siguranta! Iar daca pentru a obtine sansa de a provoca pe cineva la duel fiecare nou-venit are nevoie de toate voturile juratilor, scaunul acestuia il poate avea doar daca reuseste sa cucereasca inimile publicului.

Emisiunile cu cea mai mare audienta din Romania, in luna februarie

Lupta pentru a ramane unul dintre ”Cei patru” vine insa si cu o multime de avantaje! Cu fiecare saptamana in plus in care reusesc sa isi pastreze scaunul, acestia vor beneficia de sprijinul celor mai buni din acest domeniu si vor avea ocazia sa lucreze cu specialistii industriei muzicale romanesti.

De partea cealalta, in perioada emisiunii, ale carei filmari vor incepe in aceasta primavara, orice muzician care considera ca are talentul necesar se poate inscrie pentru a incerca sa obtina un loc pe unul dintre scaune!

Cei patru jurati

Conform Libertatea, cei patru jurati vor fi artisti cunoscuti din muzica romaneasca:  Antonia, Feli, Carlaʼs Dreams si Cheloo. Acestia vor avea rolul de a-i alege pe cei mai buni cantareti, de a lucra cu ei si de a-i ajuta sa se specializeze.

The post Show-ul Final Four vine la Antena 1. Iata cine vor fi juratii! VIDEO appeared first on ADPM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here