Se insoara Jon Snow. Cum arata invitatia la nunta!

Se insoara Jon Snow. Cum arata invitatia la nunta!

Potrivit zvonurilor, invitatiile de nunta ale lui Harington si Leslie au printata imaginea lui Jon Snow, personajul interpretat de Kit, in Game of Thrones.

Daily Mail anunta ca: „Cei 200 de invitati la nunta lui Kit cu fosta sa colega, Rose Leslie, au primit plicuri pe care erau timbre cu Jon Snow.”.

Timbrele, editie limitata, au fost publicate de serviciul postal britanic la inceputul acestui an. Ele pot fi achizitionate de colectionari sau fani ai indragitului serial, de la Royal Mail.

Actorul de 31 de ani a cerut-o de sotie pe Leslie in septembrie 2017. Relatia lor a inceput in 2012 si a fost presarata cu multe impacari si despartiri.

Unde îl vom vedea pe Jon Snow după Game of Thrones

Cuplul a fost foarte discret in ceea ce priveste detaliile despre nunta. Pana acum, stim doar ca va avea loc intr-un castel din Scotia, insa data nu a fost facuta publica. Initial se zvonea ca ar fi la finalul lui aprilie, iar acum sursele spun ca marele eveniment se va intampla vara aceasta. Surse apropiate celor doi au declarat ca atat Kit, cat si Rose, se tem ca fanii Game of Thrones sa nu ia cu asalt locul si sa le strice ziua cea mare.

The post Se insoara Jon Snow. Cum arata invitatia la nunta! appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close