S-a rupt lantul de iubire, cu toate ca au un copil mic! Cheryl Cole si Liam Payne s-au despartit!

Cei doi au confirmat ca s-au despartit postand mesaje pe retelele de socializare. Au scris ca sunt tristi, ca a fost o decizie foarte grea si ca au ramas cu o iubire puternica pentru familia lor.
Cheryl a scris pe Twitter ca: „Bear inseamna totul pentru noi si va rugam sa ii respectati intimitatea in perioada aceasta in care noi incercam sa ne gasim drumul.”
 
Liam Payne a postat un mesaj asemanator pentru cei 33 de milioane de urmaritori de pe Twitter.
 
Cheryl a devenit membra juriului „The X Factor” in 2008 si, tot atunci, l-a cunoscut pe Liam care venise la o auditie. Pe atunci el era doar un pusti, avea 14 ani. Cheryl i-a spus ca are carisma si ca este un dragut.
Liam Payne nu a reusit sa ajunga in finala din acel an, dar in 2010 a revenit pentru o auditie, iar atunci a primit oferta sa faca parte din trupa One Republic, care in scurt timp a devenit un fenomen global. Iubirea lor s-a infiripat dupa ce Cheryl a divortat de omul de afaceri francez, Jean-Bernard Fernandez-Versini, in 2016. Prima casatorie a cantaretei a fost cu fostul fotbalist englez, Ashley Cole.
Liam Payne a avut un succes rasunator cu melodia „Strip That Down”, dupa ce in 2015 a decis sa paraseasca formatia One Direction si sa urmeze o cariera solo. Hitul care a avut peste un miliard de vizualizari anul trecut, in toata lumea, a fost scris de Ed Sheeran.

The post S-a rupt lantul de iubire, cu toate ca au un copil mic! Cheryl Cole si Liam Payne s-au despartit! appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close