Robotul Sophia poarta sacou STYLAND la conferinta de la Bucuresti, organizata de Brand Minds

Robotul Sophia poarta sacou STYLAND la conferinta de la Bucuresti, organizata de Brand Minds

Robotul a purtat in aceasta seara un sacou rosu STYLAND, in timpul interviului acordat Andreei Esca, in cadrul Stirilor Pro TV, si va purta o tinuta STYLAND si maine, in cadrul evenimentului Brand Minds, de la Sala Palatului.

In cadrul interviului televizat, Andreea Esca a ales la randul ei sa poarte un sacou rosu STYLAND creat pentru ea pentru coperta revistei Unica, editia Decembrie 2017.

Robotul Sophia poarta sacou STYLAND la conferinta de la Bucuresti

Sacoul pe care STYLAND l-a creat special pentru robotul umanoid Sophia reprezinta acelasi model pe care l-au purtat si celebritati internationale precum Mya, Chrissy Teigen, Eva Longoria, Rumer Willis, Kate Upton, Kate McKinnon, Serinda Swan, Maria Sharapova.

Tot pentru vizita Sophiei la Bucuresti a mai fost creat un tricou special STYLAND, parte a liniei DREAM 2020, cea mai noua colectie pe care brandul romanesc a lansat-o luna aceasta.  Tricoul este realizat in colaborare cu Anton Sandu, director/video editor cunoscut sub numele SAN, cel care a realizat conceptul video pentru campania DREAM 2020 recent lansata. Tricoul poarta inscriptia “YOU and AI got a lot in common”.

La conferinta Brand Minds, Sophia va purta un sacou custom made Styland, de culoare roz fluo.

STYLAND este brandul romanesc ales inclusiv de celebritati internationale precum Katy Perry, Eva Longoria, Demi Lovato, Mya, JessieJ, Camila Cabello.

Piesele vestimentare STYLAND sunt disponibile pe magazinul online www.stylandstore.com si in showroom-ul din Bucuresti (Str. Frederic Chopin 34).


Foto: capturi video Stirile Pro TV / Arhiva personala

Cele mai de succes artiste din România poartă STYLAND

The post Robotul Sophia poarta sacou STYLAND la conferinta de la Bucuresti, organizata de Brand Minds appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close