Richard Gere s-a insurat in mare secret! Cine este sotia lui!

Richard Gere s-a insurat in mare secret! Cine este sotia lui!

Potrivit jurnalistilor de la revista spaniola Hello, ceremonia secreta a avut loc la inceputul lunii. Richard si Alejandra au inceput sa iasa impreuna in 2014, iar de atunci sunt de nedespartit. Idila lor a inceput in Positano, pe Coasta Amalfitana din Italia si prima aparitie publica impreuna au bifat-o in 2015, la Madrid. Ea l-a insotit pe indragitul actor la premiera filmului sau, Time out of mind.

'Norman: The Moderate Rise and Tragic Fall of a New York Fixer' Madrid Premiere

A post shared by Richard Gere (@richardgereofficial) on

Actorul din Pretty Woman a mai fost casatorit de doua ori. Prima lui sotia a fost supermodelul Cindy Crawford, din 1991, pana in 1995. Apoi, din 2002 pana in 2016, a fost insurat cu actrita Carey Lowell, cu care are un fiu de 17 ani, Homer.

Nici pentru Alejandra nu este prima casatorie. Ea a fost maritata cu Govind Friedland, fiul magnatului american din sectorul minier, Robert Friedland.  Cei doi au impreuna un baietel de cinci ani, pe nume Albert. Richard si proaspata lui sotie sunt amandoi pasionati de calatorii si actiuni umanitare.

Julia Roberts si Richard Gere, din nou impreuna! 25 ani de la „Pretty Woman”!

Cine este Alejandra Silva?

Alejandra Maria Silva Garcia-Baquero, in varsta de 35 de ani, a crescut in Madrid si este fiica lui Paola Garcia-Baquero si a lui Ignacio Silva, fostul vicepresedinte al clubului de fotbal Real Madrid. La varsta de 15 ani, Alejandra s-a mutat la Dorset, in Marea Britanie unde a facut liceul. S-a intors apoi la Madrid pentru a studia publicitatea si marketingul. A continuat sa lucreze ca stagiar la agentia de publicitate The Farm si apoi a ocupat un post in vanzari si marketing la o firma privata din industria avioanelor. Alejandra, asemenea lui Richard Gere, are o istorie indelungat de munca filantropica si, in 2007, a promovat o organizatie non-profit, alaturi de supermodelul Karolina Kurkova, numita Fondul de viata frumoasa. In paralel, a participat la Proiectul Initiativei Africane, al Fundației Clubului de Fotbal Real Madrid, care a creat ligi de fotbal pentru integrarea copiilor defavorizati.

The post Richard Gere s-a insurat in mare secret! Cine este sotia lui! appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close