Nu este nimic special cu acest ou. E un simplu ou. Nu are diamante incrustate, nu are un canal de Youtube popular si nici macar nu este tinut in mana de vreo mare vedeta. Este doar un ou care a primit peste 30 de milioane de inimioare de la utilizatorii de pe Instagram. Astfel, aceasta postare cu oul a devenit acum cea mai populara din toata istoria Instagram, detronand fotografia lui Kylie Jenner care detinea recordul, cu 18 milioane de like-uri la o poza.

View this post on Instagram

stormi webster 👼🏽

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kylie a postat pe Instagram, in februarie 2017, o poza cu fetita ei Stormi, iar fanii sai au indragit-o instant si i-au acordat peste 18 milioane de like-uri.

Oul minune a fost postat pe 4 ianuarie si a fost insotit de mesajul “Haideti sa atingem impreuna un record mondial si sa devenim cel mai palcut post de pe Instagram. Sa o intrecem pe Kylie Jenner cea care detine in acest moment recordul (18 milioane). Vom reusi!”

Nu stim cine a postat aceasta poza sau care a fost adevaratul scop din spatele ei. Contul de Instagram are postata o singura poza si deja a strans 4,6 milioane de urmaritori.

View this post on Instagram

Take that little egg

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Acum, poza lui Kylie Jenner a ajuns pe locul al doilea, iar diva de la Hollywood a postat la randul ei un filmulet in care face referire la oul care a detronat-o. Aceasta da de asfalt cu un ou asemanator cu cel din fotografie.

The post RECORD! Un OU este cea mai popular post din istoria Instagram! Are peste 30 de milioane de likeuri appeared first on ADPM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here