Producătorul Steve Bing a murit la 55 de ani. Acesta s-ar fi aruncat de la etajul 27, din cauza „izolării pe perioada pandemiei”

Steve Bing ar fi sărit în gol de la fereastra apartamentului său din Los Angeles, situat la etajul 27. Producătorul de film de la Hollywood ar fi intrat în depresie din cauza perioadei de izolare din cauza pandemiei de COVID-19

Producătorul Steve Bing s-ar fi sinucis luni, 22 iunie 2020, la vârsta de 55 de ani. Decesul acestuia s-ar fi produs în urma căzăturii de la etajul 27 al apartamentului său de lux situat în cartierul Century City, L.A. Gestul său extrem ar fi fost cauzat de depresie, în urma „lipsei contactului uman, pe perioada izolării”. Pentru a stabili circumstanțele exacte al morții miliardarului, a fost deschisă o anchetă, potrivit Libertatea.ro.

Citește online gratuit număru de iunie al revistei Unica

Steve Bing avea doi copii, Damian, din relaţia cu actriţa Elizabeth Hurley, şi Kira, fiica fostei campioane de tenis Lisa Bonder.

Acesta a devenit celebru după ce a investit 80 de milioane de dolari în filmul de animaţie „The Polar Express”, lansat în 2004, şi care a generat încasări de peste 300 de milioane de dolari la nivel mondial. În 2003, a scris scenariul comediei „Kangaroo Jack”, cu Anthony Anderson și Jerry OConnell.

Citește și: Un fost concurent de la Românii au talent s-a sinucis la 22 de ani

Cunoscut cineast și filantrop, Bing a fost producător executiv pentru o serie de filme și documentare muzicale, inclusiv documentarul Rolling Stones „Shine a Light”, regizat de Martin Scorsese: „CSNY / Deja Vu”, „Rock the Kasbah”, „Get Carter”, „Beowulf, ”„Rules Dont Apply” și “Girl Walks Into a Bar”.

Intră în GALERIA FOTO să vezi imagini de la fața locului.

Sursă foto: Profimedia

 

 

www.unica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close