Principele Nicolae face nunta la Sinaia? Iata ultimele zvonuri!

Principele Nicolae face nunta la Sinaia? Iata ultimele zvonuri!

Nicholas Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai, cel caruia i-a fost retras titlul de Principe in 2015, se va casatori, in toamna acestui an, cu logodnica lui, Alina Binder. Se pare ca ceremonia va avea loc in luna septembrie, la Sinaia. Nu la Castelul Peles, cu la Cazinoul din statiune, avand in vedere ca a fost indepartat din succesiunea la tron de catre familia regala.

Conform zvonurilor, sunt sanse sa fie luata in considerare  a doua locatie, mai exact curtea Catedralei Curtea de Arges, locul unde a si fost inmormantat Regele Mihai la sfarsitul anului trecut.

Cand face nunta fostul Principe Nicolae

IPS Calinic a declarat pentru Jurnal de Arges ca a fost vizitat de viitorii soti si ca au atins subiectul nuntii: „Am stat de vorba si, dintr-una intr-alta, pentru ca n-au abordat direct subiectul acesta, au vorbit si despre nunta si cununia religioasa, pe care s-au gandit sa le faca in Romania. Asa au stabilit definitiv. Au spus ca s-au gandit la cateva locuri mai deosebite din Romania:  Brasov,  Sinaia – la manastire, iar nunta la celebrul cazino de acolo,  mai ales ca invita oaspeti alesi, in jur de 400, din casele regale ale Europei, cum au fost si la inmormantarea bunicului sau, si au nevoie de un spatiu mai mare –  dar si Curtea de Arges,  la manastire si apoi la un local pe care au pus ei ochii, situat undeva intre Curtea de Arges si Campulung – «Premier» – un local de vreo 600-700 de locuri”, a declarat acesta.

The post Principele Nicolae face nunta la Sinaia? Iata ultimele zvonuri! appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close