Prima dragoste a Cristinei Mihaela Dorobantu: rujul verde al mamei

Prima dragoste a Cristinei Mihaela Dorobantu: rujul verde al mamei

Unul din trusa mamei, in voga la vremea respectiva, despre care spune ca l-ar cumpara acum pe loc daca s-ar mai comercializa.

Este vorba de rujul verde, la mare cautare in acele timpuri, care, odata aplicat pe buze, se transforma in rosu.

“Rujul mamei a fost primul produs cometic pe care l-am folosit in copilarie. A fost prima mea dragoste! Acel ruj verde care se facea rosu cand il puneai pe buze si care nu cred ca se mai gaseste in comert in prezent. Daca l-as vedea undeva, cu siguranta l-as cumpara macar sa imi aminteasca de momentele de cochetarie din copilaria mea”, declara Cristina Mihaela.

Frumoasa prezentatoare de la Kanal D isi aminteste si ce sfaturi de infrumusetare a primit de la mama ei in primii ani ai adolescentei.

Hey Girl! I win !😇 #always #conluzpropia✨

A post shared by CRISTINA MIHAELA DOROBANTU (@cristinamihaeladorobantu) on

“Mama a folosit dintotdeauna creme romanesti pentru fata, de la farmacie. In primii ani ai adolescentei am deprins si eu acest obicei. Am folosit creme la preturi foarte mici, dar care si-au facut treaba de minune. Apoi, de la prietene am invatat cum sa imi conturez buzele ca sa le dau volum, sa para mai mari. Asa era moda atunci. Trebuie sa recunosc, insa, ca sunt cam stangace in ceea ce priveste aplicarea machiajului, chiar si acum. De aceea, in prezent, ritualul meu de machiaj este simplu, dureaza mai putin de cinci minute”, adauga vedeta.

Cristina Mihaela Dorobantu, injectii dureroase ca sa scape de acnee

Cristina Mihaela Dorobantu, fosta finalista a emisiunii-fenomen “Bravo, ai stil”, este una din cele mai influente vedete de televiziune in social media, realizeaza in prezent “Secrete intre fete”, in cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D, si lucreaza alaturi de specialisti cu experienta pentru a invata tainele televiziunii si a se perfectiona in acest domeniu pe care il considera viitorul ei profesional.

The post Prima dragoste a Cristinei Mihaela Dorobantu: rujul verde al mamei appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close