Les Elephants Bizarres incep vara cu o piesa noua si un videoclip: Nu Ma Opri este prima incercare a elefantilor de a canta in limba romana: o piesa de sezon, cu versuri care vor surprinde si vor dezvalui publicului o alta latura, poate mai sensibila, a trupei; totul pe acorduri muzicale ce poarta marca inconfundabila Les Elephants Bizarres.

Les Elephants Bizarres - Nu ma opri

Si pentru ca Nu Ma Opri este o piesa de vara, baietii au decis sa filmeze videoclipul la mare, de 1 mai; mai exact, la Vama Veche. S-au jucat cu camera inca de la primele ore ale diminetii cand s-au suit in masini pornind spre mare, iar rezultatul este cel mai recent clip al trupei. De imagine s-a ocupat Alex Brendea, in timp ce solistul grupului, Stefan Matei, a facut montajul clipului, iar post-productia s-a realizat la Spider Production.

Despre noua piesa, membrii trupei spun: „ELEFANTII CANTA!! IN ROMANA!?! Era probabil cel mai bizar lucru pe care putea sa il faca o turma muzicala cu nume frantuzesc ce canta in limba engleza. Nu Ma Opri isi are originile intr-o piesa creata pentru urmatorul album, evident in limba engleza, si s-a dorit a fi o provocare pentru elefanti. Incantati de rezultatul obtinut, am decis sa ne facem publice eforturile. Va rugam sa dati curs indemnului din titlul piesei si sa NU OPRITI MUZICA!! Ascultarile repetate si obsesive sunt puternic incurajate!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here