Ozana Barabancea s-a operat din nou ca sa arate “ca in liceu”

Ozana Barabancea s-a operat din nou ca sa arate “ca in liceu”

Ozana Barabancea nu ezita sa apeleze la operatii estetice pentru a corecta imperfectiunile care o deranjeaza. Dupa ce a slabit micsorandu-si stomacul si a apelat la proceduri estetice pentru a remodela pielea afectata de pierderea in greutate, artista a intrat din nou in sala de operatie pentru inca o interventie.

Ozana Barabancea s-a mai operat o data ca sa arate asa!

Soprana si-a dorit sa aiba un bust mai ferm si a apelat la operatie de remodelare si lifting al sanilor. Totul pentru a arata “ca in liceu”. 

„Bustul meu a ajuns la dimensiunile din liceu! Mi-am dat seama ca remodelarea lor prin chirurgia estetica este arta, maiestrie si stiinta ! Doamna doctor mi-a demonstrat o inca o data, cand in tacere ma desena si masura distantele pentru a realiza noua forma! Sunt fascinata! Sunt inca sub soc! Sunt atat de fericita ca am redevenit tanara, feminina si finuta! De la 128 de kg, unde de abia incapeam in ecran, am ajuns o finete de femeie. Multumesc! Eu sunt cel mai bun exemplu de intinerire la aproape 50 de ani !”, a declarat Ozana Barabancea, conform Click.

The post Ozana Barabancea s-a operat din nou ca sa arate “ca in liceu” appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close