Osteria Bella Toscana Clucerului a fost inaugurata cu preparate autentice din peste si vita, dar si cea mai buna pizza din oras

Aceasta este a doua locatie Osteria Bella Toscana din București, dupa cea deschisa anul trecut pe strada Franceza nr 38-42 (Centrul Vechi).

Osteria Bella Toscana este inspirata din restaurantele de familie ale Toscanei și introduce pe piata romaneasca un meniu semnat de Chef Ștefan Petrut și inspirat din cea mai pitoreasca zona a Italiei.

Chef-ul locatiei are o experienta de peste 20 de ani in bucataria italiana, a locuit și a profesat in Napoli și Florenta și pune accent, in meniul gandit, pe preparate sezoniere, proaspete, simple și delicioase.

“Mancarea italiana autentica este o experienta culinara aparte. Ingredientele de calitate, mereu proaspete sunt cele care fac diferenta. Precum in autenticele osterii din Italia, meniul include preparate de baza, gatite imprecabil. Osteria Bella Toscana face cinste Italiei și este un concept gandit in cel mai mic detaliu”, spune Andrei Pop, managerul locatiei.

Din meniu nu lipsește tonul la gratar cu sos roșu, pieptul de rata cu portocala, mușchiul de vita cu gorgonzola, melanzane parmigiana, gamberi in vino bianco, tartare di salmone, carpaccio di manzo, cozze alla marinara sau diferite sortimente de paste.

Osteria Bella Toscana exceleaza și la capitolul pizza, preparata din blat subtire in cuptor cu lemne, apreciata de invitati ca fiind cea mai buna pizza din București.

Osteria Bella Toscana iși așteapta pasionatii bucatariei italiane in cele doua locatii din București, de pe strada Franceza (nr 38-42) și de pe strada Clucerului (nr 86).

The post Osteria Bella Toscana Clucerului a fost inaugurata cu preparate autentice din peste si vita, dar si cea mai buna pizza din oras appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close