Olivia Steer, criticata dupa ce a promovat vaccinul antigripal “natural”

Olivia Steer, criticata dupa ce a promovat vaccinul antigripal “natural”

Olivia Steer este renumita pentru aversiunea ei fata de metodele medicale de prevenire si de tratare a bolilor. Dupa ce sora ei a murit de cancer, sotia lui Andi Moisescu a inceput sa fie din ce in ce mai puternic auzita la TV sau in mediul online sustinându-si crezul, cum ca vaccinurile fac rau, iar metodele clasice de investigare si de tratare ale cancerului la fel. Steer si-a câstigat un public care crede, uneori orbeste, ceea ce declara, dar si o puternica aversiune din partea medicilor si a celor care cred in edicienta medicinei clasice.

In urma cu doi ani, sotia lui Andi Moisescu declara chiar ca medicii oncologi vor fi condamnati in viitor pentru genocid, asta deoarece prescriu radioterapie si chimioterapie, metode cu care ea nu este de acord in investigarea si tratarea cancerului.

Acum, Olivia Steer pretinde ca a gasit metoda “naturala” de a combate epidemia de gripa fara a face vaccinul antigripal, in conditiile in care medicii recomanda vaccinul ca cea mai sigura metoda de prevenire a imbolnavirii.

Olivia Steer crede că medicii oncologi vor și condamnați pentru genocid

Chiar si reactiile celor care o urmaresc pe social media, despre care se credea ca sunt toti adeptii filosofiei sale de viata, au criticat-o pentru cele spuse.

“Am gasit pe un site cu trafic greu reteta naturista a VACCINULUI ANTIGRIPAL. Rog nu-l faceti acasa, daca nu vreti sa se supere Tanti Pintea si Nenea Cercel, ca nu le mai iese epidemia, nici macar pe hirtie. Si apoi nu mai pupa nimeni comisioane din noile achizitii de vaccinuri. Si asta nu e frumos deloc!

1/4 cana usturoi pisat

1/4 cana ceapa tocata

1/4 cana ardei iute tocat

1/4 cana ghimbir ras

3 linguri de hrean ras

1 lingura cuisoare pisate

750 ml otet organic de mere

Se aseaza totul intr-un borcan de 1, 5 litri. Se completeaza cu otet si se lasa la infuzat peste noapte. Se iau doua-trei-patru linguri, la fiecare masa”, a scris Olivia Steer pe Facebook.

The post Olivia Steer, criticata dupa ce a promovat vaccinul antigripal “natural” appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close