Obsesia lui Kim Kardashian pentru blana artificiala

Obsesia lui Kim Kardashian pentru blana artificiala

Vedeta de reality si-a anuntat “noua” pasiune pe Instagram, alaturi de o fotografie a ei in care purta o haina cu guler si maneci din blana.

Faux Fur…it’s my new thing ❤🔥💋

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Look-ul lui a fost unul inspirat de artista sa preferata, Cher. Kim a ales aceasta tinuta pentru a merge la un concert de-al ei, in Las Vegas. Acolo, a fost insotita de fostele sale colege de liceu, de care a redevenit apropiata in aprilie, in urma reuniunii de 20 de ani de la absolvire. Bineinteles ca aventurile lor din Vegas au fost prezentate, in detaliu, fanilor de pe Instagram.

Revenind la “recenta” sa preferinta vestimentara, printre primele imagini pe care le-am gasit cu ea purtand un sal de blana, este aceasta, din 2016:

Apoi aceasta, in 2007:

Si inca o data in 2008:

Probabil a luat cativa ani pauza, pana in 2010, cand a revenit in forta, fiind surprinsa purtand blanuri, de mai multe ori:

In 2013, a readus vechiul glamour hollywoodian in prim plan, printr-o rochie alba, lunga, accesorizata cu un guler de blana, tot alb.

Si, de atunci, am tot vazut-o purtand outfituri imblanite.

Kim Kardashian a mers la intalnirea de 20 de ani de la terminarea liceului

E greu sa ne dam seama daca blanurile pe care le afiseaza sunt natural sau artificiale, asa cum sustine. Insa, cu siguranta ele sunt unele dintre piesele de rezistenta din garderoba sa. Si trebuie sa recunoastem ca o prind de minune.

The post Obsesia lui Kim Kardashian pentru blana artificiala appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close