Nominalizatii la Oscar s-au adunat la traditionalul Oscar Luncheon. Iata cum au pozat!

Nominalizatii la Oscar s-au adunat la traditionalul Oscar Luncheon. Iata cum au pozat!

Mai avem mai putin de o luna pana cand vom afla cine a castigat statuetele Oscar in acest an. Ceremonia urmeaza sa aiba loc in seara de 4 martie. Ieri a avut loc traditionalul eveniment Oscar Luncheon, la care au participat toti nominalizatii editiei din acest an.

Acestia au socializat, s-au fotografiat impreuna, inclusiv alaturi de presedintele Academiei Americane de Film, John Bailey, si au fost adunati laolalta pentru a fi fotografiati in grup si a crea astfel cadrul celebru ce este realizat an de an inaintea ceremoniei de decernare a trofeelor.

La Oscar Luncheon au luat parte, printre altii, nominalizati precum Greta Gerwig, Saoirse Ronan, Kobe Bryant, Meryl Streep, Timothée Chalamet, Mary J. Blige, Daniel Kaluuya, Saoirse Ronan, Timothée Chalamet, Margot Robbie, Willem Dafoe.

Decernarea Premiilor Oscar va avea loc duminica, 4 martie 2018, la Dolby Theatre® at Hollywood & Highland Center® din Hollywood, si va fi transmisa live de postul american ABC si ulterior de televiziuni din 225 de tari.

Nominalizarile la Premiile Oscar 2018

OSCAR NOMINEE, @kobebryant !!!

A post shared by @ lauradern on

The post Nominalizatii la Oscar s-au adunat la traditionalul Oscar Luncheon. Iata cum au pozat! appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close