Narcisa Pheres a purtat un colier cu rubine, in valoare de 1 mil USD, la Daytime Emmy Awards

Narcisa Pheres a purtat un colier cu rubine, in valoare de 1 mil USD

Designerul de bijuterii Narcisa Pheres s-a aflat in centrul atentiei la Daytime Emmy Awards, ceremonie care s-a desfasurat duminica seara la Los Angeles. Narcisa a purtat la eveniment un fabulos colier cu rubine si diamante din ultima ei colectie, estimat la 1 milion de dolari. Mai mult, bijuteria are gravata stema printesei Rusiei, Olga Romanoff.

Pheres, brandul de bijuterii al Narcisei, a fost preferatul multor actrite care au participat la eveniment.

Creatiile Narcisei au fost la mare cautare printre celebritatile care au participat la cea de-a 45-a editie a Daytime Emmy Awards. Printre ele s-a numarat si una dintre castigatoarele serii, Chloe Lanier, care a plecat cu premiul pentru Outstanding Younger Actress in a Drama Series. Lilly Melgar, nominalizata pentru Outstanding Lead Actress in a Digital Daytime Drama Series, a ales o pereche sofisticata de cercei, care s-au asortat perfect cu rochia neagra si sexy.

Narcisa Pheres este una dintre cele mai apreciate creatoare de bijuterii din lume. Brandul sau exclusivit, Pheres, ofera piese unicat, realizate cu diamante rare. Preturile sunt pe masura calitatii si nu oricine isi permite creatiile sale. Nu doar vedetele din cetatea filmului aleg sa straluceasca purtand bijuteriile Narcisei Pheres, ci si sportivi, politicieni, membri ai familiilor regale sau oameni de afaceri potenti.

Michelle Obama poarta bijuteriile create de romanca Narcisa Pheres

De-a lungul timpului, Beyonce, Michelle Obama, Chrissy Meitz, Marcia Gay Harden, Tori Kelly sau Tracee Ellis Ross au purtat bijuteriile concepute de Narcisa.

The post Narcisa Pheres a purtat un colier cu rubine, in valoare de 1 mil USD, la Daytime Emmy Awards appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close