N-am fost pe placul lor. Romania nu a trecut de Semifinala Eurovision 2018!

N-am fost pe placut lor. Romania nu a trecut de Semifinala Eurovision 2018!

Romania a intrat a doua in concurs aseara in cadrul semifinalei cu numarul 2 a Eurovision 2018. Trupa The Humans a interpretat piesa Goodbye, in mod impecabil, insa nu a fost, se pare, indeajuns de interesanta si de placuta pentru publicul international.

Astfel se face ca Romania nu a acumulat punctele necesare pentru a se califica in Marea Finala de sambata seara. Pentru prima data in ultimele doua decenii, tara noastra pleaca de la Eurovision inainte sa participe in Marea Finala.

In schimb, aseara au reusit sa se califice tari precum Serbia, Republica Moldova, Ungaria, Ucraina, Suedia, Australia, Norvegia, Danemarca, Slovenia si Olanda.

Semifinala 1 Eurovision 2018. Ce tari s-au calificat in Marea Finala de sambata!

Membrii trupei The Humans au transmis pe Facebook urmatorul mesaj dupa acest esec: “Va multumim din suflet celor care ne-ati sustinut! Va multumim cu acelasi suflet si celor care ne-au contestat dar ne-au motivat sa fim din ce in ce mai buni! V-am simtit aproape de noi pe tot parcursul competitiei si suntem mandri ca am avut ocazia sa fim incurajati de un popor cu oameni frumosi! Este minunat ca si in acest moment primim mesaje atat de frumoase care ne fac sa stam cu capul sus! Noi nu ne oprim aici! Nu va opriti nici voi si sustineti in continuare artistii romani, in orice situatie”.

Romania a fost prezenta in Finala Eurovision in anii 90 si apoi in fiecare an din 2002 pana in 2017, exceptand anul 2016 cand nu a mai participat din pricina datoriilor TVR catre EBU. Cele mai bune rezultate la Eurovision le-au avut Luminita Anghel si Sistem (2005, locul 3), Paula Seling si Ovi (2010, locul 3), Mihai Traistariu (2006, locul 4).

The post N-am fost pe placul lor. Romania nu a trecut de Semifinala Eurovision 2018! appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close