Monica Anghel, la 47 de ani ai slaba ca in tinerete! E de nerecunoscut!

Monica Anghel s-a operat la coloana, de hernie de disc, in urma cu un an, iar, de atunci, urmeaza un nou stil de viata, echilibrat alimentar, care a ajutat-o sa dea jos kilograme bune. Astfel se face ca, in prezent, artista este mai slaba ca in tinerete, afisand o silueta ca trasa prin inel. I-a uimit pe spectatori la un concert sustinut in weekend la Pitesti, aparand pe scena intr-o salopeta care i-a pus in evidenta noua silueta.

In varsta de 47 de ani, Monica Anghel s-a ambitionat sa urmeze un regim alimentar strict si sa faca sport pentru a slabi si a-si tine apoi greutatea sub control. A slabit, de anul trecut, 30 de kilograme si este monitorizata de atunci de nutritionist, kinetoterapeut, fizioterapeut si psiholog. Este foarte atenta la starea ei de sanatate si, preventiv, isi face analizezele o data la 3 luni.

Conform spuselor sale, are doua zile pe saptamana in care nu mananca carne.

Monica Anghel refuza operatia desi nu isi mai simtea piciorul drept

”Dimineata, la prima ora, mananc o omleta cu seminte de chia, fara prea mult ulei. Pe la 10.00 mananc 10-15 migdale sau nuci. La 12.00, servesc o ciorbita de legume, dar fara paine. A fost alegerea mea sa renunt la paine. Sunt multe mese, e totul foarte sanatos”, a declarat ea recent.

The post Monica Anghel, la 47 de ani ai slaba ca in tinerete! E de nerecunoscut! appeared first on ADPM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here