Meghan Markle va purta doua rochii de mireasa

Surse apropiate lui Markle au confirmat ca actrita va opta pentru o alta tinuta la receptia de seara, diferita de rochia de la ceremonia religioasa. Cea de zi va fi mai formala, in stil traditional, iar cea de seara, eleganta si sofisticata. Mireasa isi doreste ca la petrecere sa surprinda pe toata lumea, dar si sa poarte ceva in care sa se simta comod si sa poata dansa in voie.

In ceea ce priveste designerul sau designerii cu care lucreaza, presa a facut deja numeroase liste de nume celebre.

Cel mai recent, bursa zvonurilor da ca sigur ca norocosul este Christopher Bailey. El a anuntat recent ca va renunta la rolul de director creativ al Burberry. Iar rochia de mireasa a lui Markle ar putea fi marele lui exit. Ieri, Daily Mail a raportat ca au avut loc intalniri secrete in cadrul companiei Burberry. Compania a spus ca pregateste o strategie de PR pentru o „rochie high profile”. Si stim cu totii foarte bine ca, cel putin anul acesta, nu exista o rochie mai importanta decat aceasta. Un alt element care alimenteaza speculatiile, este ca fostul director de comunicare de la Burberry, Isabel May, este o buna prietena a lui Markle.

Alti designeri despre care se zvoneste ca ar putea crea rochia de mireasa sunt canadianul Erdem Moralıoğlu, Ralph&Russo sau Alexander McQueen. Ultimul este cel care a conceput si tinuta de nunta a lui Kate Middleton.

Stilul lui Meghan Markle de-a lungul anilor

In ceea ce priveste cea de-a doua rochie a lui Markle, cea de seara, multi spun ca responsabil va fi designerul Roland Mouret. Modelele sale elegante pot fi exact ceea ce Meghan isi doreste pentru o rochie de petrecere. Mouret a sugerat intr-un interviu cu WWD ca a mai lucrat cu viitoarea ducesa. In plus, cei doi sunt si prieteni.  Doua atuuri importante fata de alti potentiali concurenti.

The post Meghan Markle va purta doua rochii de mireasa appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close