Medaliatii Romaniei la canotaj au fost sarbatoriti la Complexul Sportiv National Snagov

Medaliatii Romaniei la canotaj au fost sarbatoriti la Complexul Sportiv National Snagov

Sportivii au avut parte de o intalnire memorabila cu reprezentantii Mass Media, oferind astfel primele interviuri detaliate dupa victoria de la Glasgow.

Acestia au fost felicitati inclusiv de Ioana Bran, Ministrul Tineretului si Sportului, si de Mihai Covaliu, Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, prezenti la eveniment.

Cu totii au salutat performanta uimitoare a tinerilor sportivi si si-au declarat dorinta de a a reedita succesul si la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Elisabeta Lipa si-a declarat public dorinta ca sportivii sa primeasca un mai mare suport din partea ministerului, declarand in prezenta Ministrului Ioana Bran: “Sunt deosebit de fericita de rezultatul lor exceptional. Rugamintea mea este sa va aplecati mai mult catre acest domeniu cu oameni deosebiti si profesionisti, ca sa putem performa. Le multumesc tuturor celor care ii sustin, doamnei nutritionist, psihologilor, gazdei noastre, celor de la acest complex sportiv minunat in care sportivii nostri isi desfasoara activitatea in conditii normale. Adversarii nostri au cu siguranta mai multe, insa noi suntem putini, dar si mai buni”.

Doamna Floricica Vlad, Director Negro 2000, unul dintre sponsorii oficiali ai Federatiei Romane de Canotaj, a declarat: “Suntem mandri ca avem un parteneriat atat de prolific. Ii felicit pe sportivii nostri! A fost pentru noi o reala bucurie sa ii vedem pe cele mai inalte podiumuri. Speram sa se repete si anii urmatori”.

“Azi de aflam aici pentru ei, pentru a le multumi pentru toate rezultatele avute. Este federatia care a adus cele mai multe medalii la competitiile internationale. Este un efort individual dar si al intregii echipe, al celor care le sunt alaturi. Mult succes si la mondialele din septembrie!”, a declarat Ioana Bran, Ministrul Tineretului si Sportului.

Romania se afla pe locul 1 in clasamentul pe medalii la Campionatele Europene de canotaj senior, desfasurate la Glasgow, Scotia, intre 2 si 5 August. Sportivii romani au obtinut in total 7 medalii, dintre care 3 medalii de aur, 2 de argint si 2 de bronz.

Romania a terminat pe primul loc in clasamentul pe natiuni, devansand Franta, Italia, Elvetia, Norvegia.

Federatia Romana de Canotaj este sustinuta de Negro 2000, compania 100% romaneasca ce produce produse din peste si icre prelucrate la cele mai inalte standarde europene, cu tehnologii de varf.

Prin produsele sale de inalta calitate, compania Negro 2000 promoveaza un stil de viata sanatos, dar si performanta romaneasca, la cel mai inalt nivel.

Negro 2000 este alaturi de sportivii nostri, ei avand parte de un meniu sanatos, pe baza de produse din peste. Acestea ii ajuta sa ramana energici si concentrati si sa aiba rezistenta necesara pentru a trece cu bine si a avea succes la toate competitiile.

Negro 2000 sustine performanta echipei de canotaj a Romaniei, campioana la Europene

The post Medaliatii Romaniei la canotaj au fost sarbatoriti la Complexul Sportiv National Snagov appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close