Marcel Pavel, suspect de COVID-19. Ce simptome are artistul

Marcel Pavel este suspect de COVID-19, după ce s-a simțit rău mai multe zile. Artistul și-a făcut testul și așteaptă să primească rezultatele. 

Marcel Pavel, în vârstă de 60 de ani, are de câteva zile simptome de răceală. Pentru că s-a simțit rău timp de câteva zile și a văzut că starea sa nu s-a ameliorat, acesta și-a făcut testul pentru COVID-19.

Citește online gratuit noul număr al revistei Unica

Artistul crede că a răcit în timpul filmărilor de la emisiunea “Te cunosc de undeva”, unde diferențele de temperatură dintre camera în care artiștii așteaptă să le vină rândul și platou este mare, potrivit click.ro.

Chiar dacă nu are febră, iar soția și copiii săi se simt bine, Marcel Pavel a vrut să se asigure că nu este infectat cu virusul SARS-CoV-2.

Citește și: Cu ce se ocupă Sasha, fiul lui Marcel Pavel

“Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, a declarat Marcel Pavel
pentru sursa citată.

Marcel Pavel este căsătorit de peste 20 de ani cu Violeta (49 ani), fostă balerină la Teatrul Balșoi din Moscova. Au împreună trei copii, Richard (24 ani), Sasha (22 ani) și Iuvenalia Ioana (7 ani).

Sursă foto: Facebook

www.unica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close