Kinga Sebestyen lanseaza programul de Kangoo Jumps pentru femeile care tocmai au nascut

Kinga Sebestyen lanseaza programul de Kangoo Jumps pentru femeile care tocmai au nascut

Mii de romani au slabit si si-au tonifiat corpul facand acest sport, iar una din dorintele acesteia in 2018 este de a veni in ajutorul femeilor care tocmai au nascut pe cale naturala pentru a le oferi o modalitate sanatoasa si rapida de recuperare fizica. Prin urmare, Kinga va lansa in luna martie, un nou program de Kangoo Jumps, special creat pentru proaspetele mamici. Programul va fi prezentat in premiera in weekend-ul 17-18 martie, in cadrul evenimentul de la Miercurea Ciuc ce aniverseaza 10 ani de cand antrenoarea a lansat Kangoo Jumps in Romania.

„In cei 10 ani de activitate Kangoo Jumps in Romania, multe instructoare pe care le-am acreditat au devenit mamici si, multumita faptului ca sunt practicante ale acestui sport, perioada de refacere dupa nastere a fost foarte mica. Este stiut faptul ca ghetele Kangoo Jumps au fost initial lansate pentru programele medicale de reabilitare ale pacientilor cu probleme ale coloanei, ale articulatiilor si genunchilor. Astfel, in cazul proaspetelor mamici si-au dovedit eficienta printr-o recuperare rapida, scurtand foarte mult timpul de reabilitare dupa nastere. Anul acesta vom dezvolta Programe speciale pentru proaspetele mamici in cadrul Academiei

Kangoo Club Romania, programe ce vor ajuta doamnele practicante ale acestui sport si care devin mamici sa aiba o recuperare rapida. Spre exemplu, la evenimentul de la Miercurea Ciuc, proaspata mamica, Diana Stirbu, va prezenta – impreuna cu bebelusul ei de doar 2 luni – o ora de Kangoo Jumps postnatal. Mentionez ca Diana este instructor al acestui sport de 9 ani si a recunoscut in nenumarate randuri ca acest sport minunat i-a schimbat complet viata si corpul, ajutand-o foarte mult la o nastere usoara si o recuperare extrem de rapida”, declara Kinga Sebstyen.

Kinga Sebestyen il aduce in Romania pe Billy Blanks, cel care a inventat Tae Bo

Kinga Sebestyen va organiza in luna martie o editie cu totul speciala a campaniei sale caritabile Kangoo Jumps pentru Viata. Editia din acest an se suprapune cu aniversarea a zece ani de cand renumita antrenoare a lansat fenomenul Kangoo Jumps in Romania.

Kinga Sebestyen va dona banii stransi din urma claselor de Kangoo Jumps predate pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer, aflati in Centrul Stelutelor, sub ingrijirea Asociaiei M.A.M.E. La fel vor proceda si instructorii sai acreditati de Kangoo Jumps de pe tot teritoriul tarii, unindu-si fortele pentru a contribui la un mai bun suport al micutilor care au nevoie de tratament si ingrijire speciala.

In weekendul 17-18 martie, la Miercurea Ciuc vor avea loc ore speciale de Kangoo Jumps, programe cu care au reusit sa slabeasca si sa se tonifieze mii de romani de toate varstele. Tot atunci se vor lansa si programe noi menite sa ofere o solutie sanatoasa pentru toti cei care vor sa revina in forma prin sport si alimentatie echilibrata.

Kinga Sebestyen este instructor de Kangoo Jumps, distribuitor al celebrelor ghete, cea care poate pregati si acredita noi instructori Kangoo Jumps. Antrenoarea a ajutat mii de oameni sa slabeasca prin intermediul programului sau Fat Burning by Kinga, ce se desfasoara in multe sali de sport din tara (www.kangooclub.ro).

Imn urma cu cinci ani Kinga a lansat programul special pentru formarea de presenteri Kangoo Jumps si se poate mandri cu peste 25 de presenteri internationali, adevarati showmen pe scena, care aduc mereu noutati in lumea Kangoo Jumps, cu noi stiluri coregrafice si artistice.

The post Kinga Sebestyen lanseaza programul de Kangoo Jumps pentru femeile care tocmai au nascut appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close