Kinga Sebestyen ii aduce in Romania pe inventatorii programelor de sport TTR, POWER, KICK si BOOT CAMP

Kinga Sebestyen ii aduce in Romania pe inventatorii programelor de sport TTR, POWER, KICK si BOOT CAMP

In Romania vor ajunge inclusiv cei care au inventat patru programe de fitness renumite: Kangoo TTR (Trim Tone Rhythm), Kangoo POWER, Kangoo KICK si Kangoo BOOT CAMP. Cu acestia vor avea ocazia sa lucreze toti cei care participa la Master Class-urile din acele zile, totul in scop caritabil, incasarile tuturor claselor de Kangoo Jumps din acea perioada fiind donate Asociatiei M.A.M.E. pentru sprijinirea copiilor bolnavi de cancer.

„in luna martie vom avea alaturi colegi din tara si din strainatate, dar si trei personalitati din industria Kangoo Jumps. Este vorba de cei care au inventat programele de TTR, POWER, KICK, BOOT CAMP acum 15 ani, Jason Mellars, Roberson Magalhaes si Leo Lins. Cu ei am lansat si primele DVD-uri cu lectii de Kangoo Jumps, iar in 17 martie fanii acestui sport vor avea placuta surpriza de a lucra impreuna cu ei. Cu aceasta ocazie invit cat mai multi practicanti ai sportului  Kangoo Jumps, dar si  instructori de alte stiluri (step, dance, aerobic, Tae Bo, pilates, yoga, etc), instructori profesionisti sau in devenire, sa ia parte la evenimentul din Miercurea Ciuc, orasul meu natal, unde s-a nascut Kangoo Jumps.

Am primit deja multe confirmari de participare – atat din tara cat si din strainatate, iar colegii mei din Romania vor organiza Caravane Kangoo Jujmps cu autocare. Vor fi prezenti instructori din Germania, Austria, Ungaria, Suedia, Bulgaria, Croatia, Italia, Serbia, Argentina, SUA si sunt onorata de o prezenta atat de numeroasa si un sprijin asa de mare”, declara Kinga Sebestyen.

Kinga Sebestyen il aduce in Romania pe Billy Blanks, cel care a inventat Tae Bo

Kinga Sebestyen va dona banii stransi din urma claselor de Kangoo Jumps predate pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer, aflati in Centrul Stelutelor, sub ingrijirea Asociaiei M.A.M.E. La fel vor proceda si instructorii sai acreditati de Kangoo Jumps de pe tot teritoriul tarii, unindu-si fortele pentru a contribui la un mai bun suport al micutilor care au nevoie de tratament si ingrijire speciala.

Kinga Sebestyen lanseaza programul de Kangoo Jumps pentru femeile care tocmai au nascut

In weekendul 17-18 martie, la Miercurea Ciuc vor avea loc ore speciale de Kangoo Jumps, programe cu care au reusit sa slabeasca si sa se tonifieze mii de romani de toate varstele. Tot atunci se vor lansa si programe noi menite sa ofere o solutie sanatoasa pentru toti cei care vor sa revina in forma prin sport si alimentatie echilibrata.

Kinga Sebestyen este instructor de Kangoo Jumps, distribuitor al celebrelor ghete Kangoo Jumps si lanseaza noi generatii de instructori de Kangoo Jumps acreditati. Antrenoarea a ajutat mii de oameni sa slabeasca prin intermediul programului sau Fat Burning, ce se desfasoara in multe sali de sport din tara (www.kangooclub.ro).

The post Kinga Sebestyen ii aduce in Romania pe inventatorii programelor de sport TTR, POWER, KICK si BOOT CAMP appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close