Kinga Sebestyen a aniversat 10 ani de Kangoo Jumps in Romania printr-un mare eveniment

Kinga Sebestyen a aniversat 10 ani de Kangoo Jumps in Romania printr-un mare eveniment

Timp de doua zile au avut loc seminarii si ore de sport la care au participat peste 1000 de persoane, printre care instructori de Kangoo Jumps si pasionati ai acestui sport din peste 40 de tari. Acestia au infruntat vremea severa pentru a fi prezenti la manifestarea de la Miercurea Ciuc, fiind recunoscatori pentru sportul care le-a schimbat viata in bine.

Invitatul special al evenimentului aniversar a fost Billy Blanks, celebrul inventator al Tae Bo. Sosit din Los Angeles, acesta a tinut seminarii si ore de Tae Bo clasic si, in premiera, Tae Bo pe ghete Kangoo Jumps, o noua disciplina pe care a lansat-o alaturi de Kinga Sebestyen si pe care o va face celebra in toata lumea.

“Au fost doua zile incredibile. Am fost realmente uimita sa vad atatia oameni care au calatorit sute si mii de kilometri pentru a ajunge la Miercurea Ciuc, un oras de care unii nici nu stiau ca exista, pentru a-mi fi alaturi si pentru a se implica in proiectul de ajutorare a copiilor bolnavi de cancer. Asta deoarece toti banii pe care ii incasam in aceasta perioada din clase de Kangoo Jumps si din seminariile evenimentului aniversar sunt donati Asociatiei M.A.M.E. care dezvolta programe de ingrijire si sustinere a copiilor afectati de aceasta maladie.

De noua ani colaboram in acest sens si donam banii stransi in luna martie cand organizam evenimentele Kangoo Jumps pentru Viata.

Sunt fericita ca Billy Blanks, inventatorul Tae Bo, a sosit pentru prima data la Miercurea Ciuc si a fost atat de incantat de profesionalismul cu care am organizat totul si de cat de multa lume a participat. Au fost chiar oameni care au facut Kangoo Jumps inca de la inceput, de acum zece ani, alaturi de mine, si carora acest sport le-a schimbat viata. Billy Blanks a tinut cursuri de certificare a instructorilor si le-a oferit acestora licenta de a preda mai departe Tae Bo. A fost o editie aniversara la care am muncit foarte mult, dar care a iesit impecabil. Le multumesc pentru sprijin SwissLaboratory Romania, Diamond by Adesgo, Eisberg Salad, Vibe  Energy Juice, Apele Minerale Tusnad, ManUp Pilates, Pulseroll.com si ASE Partners”, declara Kinga Sebestyen.

La fel ca in fiecare an, prin actiunea caritabila sustinuta de Kinga Sebestyen si de Kangoo Club, se ofera suport Asociasiei M.A.M.E. si programului sau gratuit de consiliere si recuperare medicala oferit copiilor bolnavi in cadrul Centrului Stelutelor, un centru social de suport si recuperare ce vine in sprijinul copiilor diagnosticati cu cancer si alte boli grave, precum si al copiilor care provin din medii defavorizate.

Pana in acest moment s-au strans 10.000 de euro din donatiile si participarea la evenimentele Kangoo Jumps, iar suma va creste in continuare tinand cont ca s-a prelungit perioada in care se pot face donatii online (pe https://www.asociatiamame.com/doneaza) sau instructorii pot dona incasarile din clasele Kangoo Jumps.

Kinga Sebestyen, sustinuta de vedete in demersul de a ajuta copiii bolnavi de cancer

Despre Kinga Sebestyen

Kinga Sebestyen este instructor de Kangoo Jumps, distribuitor al celebrelor ghete, cea care poate pregati si acredita noi instructori Kangoo Jumps. Antrenoarea a ajutat mii de oameni sa slabeasca prin intermediul programului sau Fat Burning by Kinga, ce se desfasoara in multe sali de sport din tara (www.kangooclub.ro).

in urma cu cinci ani Kinga a lansat programul special pentru formarea de presenteri Kangoo Jumps si se poate mandri cu peste 25 de presenteri internationali, adevarati showmen pe scena, care aduc mereu noutati in lumea Kangoo Jumps, cu noi stiluri coregrafice si artistice.

The post Kinga Sebestyen a aniversat 10 ani de Kangoo Jumps in Romania printr-un mare eveniment appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close