În ce ipostază a fost surprinsă Regina Elisabeta a II-a la 94 de ani

Regina Elisabeta a Marii Britanii are 94 de ani și este într-o formă de invidiat, după cum o demonstrează imaginile surprinse în curtea castelului Windsor. 

Suverana britanică s-a retras în urmă cu aproape trei luni la reședința sa regală de la Castelul Windsor, de teama pandemie de COVID-19. Prima sa apariție după această perioadă de autoizolare a fost în curtea castelului, unde regina a ieșit la călărit. Aceasta nu a renunțat la mare ei pasiune nici la 94 de ani și a fost fotografiată în timp ce se plimba călare pe Balmoral Fern, unul dintre poneii săi din rasa Fell, potrivit mediafax.

Regina Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh din istorie, adoră să călărească și una dintre pasiunile sale a fost creșterea cailor de curse. Aceasta a fost bucuroasă să afle că de la 1 iunie cursele de cai au fost reluate.

Citește și: Regina Elisabeta deține șase recorduri mondiale

Regina Elisabeta nu și-a văzut niciodată garderoba. Modul neobișnuit prin care își alege ținutele

Se pare că Majestatea Sa nu a renunțat la plimbările zilnice pe cal nici în perioada izolării, deși a avut grijă să nu fie zărită și nici să se intersecteze cu cineva, pentru a nu-și pune în pericol sănătatea.

Aceasta nu și-a întrerupt activitatea, ci și-a îndeplinit sarcinile oficiale zilnice de la Castelul Windsor. Aceasta a avut și două apariții televizate, prin intermediul cărora le-a transmis mesaje britanicilor că vor depăși aceste momente dacă rămân hotărâți în fața autoizolării. De asemenea, aceasta a afirmat că în viitor oamenii vor fi mândri că au trăit o astfel de provocare.

Intră în GALERIA FOTO pentru a vedea mai multe imagini de colecție cu Regina Elisabeta a II-a pe cal.

Sursă foto: Profimedia

 

www.unica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close