Iata cine o va conduce pe Meghan Markle la altar!

Este oficial! Palatul Kensington a dezvaluit azi ca Printul Charles este cel care o va conduce pe Meghan spre altar. Anuntul spune: „Doamna Meghan Markle l-a rugat pe Alteta Sa Regala, Printul de Wales, sa o insoteasca pe culoarul Quire din Capela Saint George, in ziua nuntii sale. Printul de Wales este incantat sa ii ureze doamnei Markle bun venit in Familia Regala, in acest fel.”

Printul Charles si-a exprimat deja entuziasmul cu privire la nunta regala si pare a fi cu adevarat incantat sa o primeasca pe Meghan in familie. Potrivit The Telegraph, saptamana trecuta, in timp ce se afla in Franta, Charles a spus reporterilor: „Este absolut minunat, va fi o zi foarte speciala pentru toata lumea”.

Declaratia palatului Kensington pune capat numeroaselor zvonuri aparute pe marginea acestui subiect. Barfele au inceput sa apara dupa ce s-a aflat ca Thomas Markle, tatal lui Meghan, a suferit un atac de cord si a fost operat la inima. Starea lui este stabila si se afla acum in afara oricarui pericol. Insa, medicii nu i-au permis sa zboare la Londra si sa treaca prin toate emotiile unui astfel de eveniment.

Meghan Markle si mama ei, impreuna inainte de nunta regala

Jurnalistii au speculat in ultimele zile ca mama lui Meghanar putea sa fie cea care o conduce la altar. Alte variante mai erau Jessica Mulroney, prietena ei cea  mai buna, sau chiar printul William. Asta era mai complicat, avand in vedere ca el va fi cavalerul de onoare al lui Harry. Un alt scenariu plauzibil era ca Markle sa mearga singura, fara a avea pe nimeni alaturi. Ar fi fost o premiera in istoria Casei Regale, insa, nu ar fi surprins pe nimeni, avand in vedere ca este o feminista recunoscuta.

The post Iata cine o va conduce pe Meghan Markle la altar! appeared first on ADPM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here