Greta Thunberg spune că ar putea avea coronavirus

Greta Thunberg, adolescenta suedeză activistă de mediu, spune că ar putea fi infectată cu #coronavirus și a decis să se autoizoleze împreună cu tatăl ei, actorul Svante Thunberg, care de asemenea ar fi infectat.

După ce am revenit din călătoria din Europa Centrală m-am autoizolat într-un apartament închiriat, departe de sora și mama mea, întrucât numărul cazurilor de Covid-19 (în Germania, de exemplu) erau la început similare celor din Italia”, a scris ea pe contul personal de Instagram.

Citește și: Avertismentul Organizației Mondiale a Sănătății: „Pandemia de coronavirus accelerează!”

Greta a povestit cum în urmă cu 10 zile a început să aibă simptome ușoare, la fel ca tatăl ei, alături de care a călătorit de la Bruxelles, precum oboseală, frisoane și tuse. Totuși, în cazul tatlui său, aceste simptome au fost intense și însițite de febră.

Cum în Suedia testele pentru #coronavirus se fac doar persoanelor cu simptome severe, adolescenta nu a putut face testul.

Din acest motiv nu am reușit să fac testul, dar este foarte probabil să fi luat virusul, dată fiind combinația de simptome și circumstanțe”, a mai spus Greta, citată de The Guardian.

Citește și: Iohannis scoate armata pe străzi! „Recomandările pentru cetățeni devin obligații!”

Greta Thunberg susține că s-a recuperat, însă ultimul guturai pe care l-a avut a fost „mult mai rău”.

Celor care nu facem parte din aceste grupuri ne revine o responsabilutate enormă, acțiunile noastre pot face diferența între viață și moarte pentru mulți alții”, a avertizat ea.

Sursă foto: Profimedia

www.unica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close