Giulia Anghelescu, botox si acid hialuronic in sprancene pentru a alunga urmele oboselii

Giulia Anghelescu, botox si acid hialuronic in sprancene pentru a alunga urmele oboselii

“Vin dupa o perioada foarte incarcata. Am avut 6 concerte in noaptea de Revelion, nu dorm suficient de luni de zile si oboseala si-a facut simtita prezenta. M-am hotarat sa incep anul cu un mic refresh cosmetic la medicul estetician Iancu Morad, care ma ajuta de multi ani sa arat mai bine si sa am tenul proaspat. Fac mici injectii cu Botox pentru a-mi corecta micile riduri de expresie. ”, declara Giulia Anghelescu.

Dupa consult, medicul estetician Iancu Morad a decis ca Giulia are nevoie de o interventie minora cu injectare de botox si acid hialuronic in sprancene pentru oferi luminozitate privirii, iar tenul sa para mai odihnit.

“Giulia nu are riduri pronuntate asa ca am decis sa ridicam usor sprancenele. O spranceana cazuta da un aspect obosit fetei. Corectia se face simplu, prin injectare de botox si acid hialuronic pentru a adauga un plus de volum. Interventia dureaza doar cateva minute, iar rezultatele se mentin pana la 6 luni. Astfel, chiar daca nu ai avut parte de 9 ore de somn pe noapte in ultima perioada fata va arata odinita si nu va prezenta semne de imbatranire”, explica medicul estetician Iancu Morad.

Pentru Giulia Anghelescu aceasta a fost prima interventie de corectie a micilor imperfectiuni la nivelul sprancenelor.

“Dupa varsta de 30 de ani apar, inevitabil, micile probleme. Fiica mea mi-a spus ca mi-au cam cazut sprancenele, iar acum si domnul doctor sesizeaza aceeasi problema. Exista un avantaj foarte mare atunci cand apelez la Iancu Morad. El face totul natural asa ca nu o sa arat ca venind de la muzeul figurilor de ceara Madame Tussauds cand plec de aici”, declara Giulia Anghelescu.

Raluca Badulescu si-a sters ridurile si si-a remodelat buzele. Dr. Iancu Morad i-a oferit un look WOW

Interventia a fost realizata la clinica medicului Iancu Morad, Luxury Aesthetics din Bucuresti, acolo unde isi fac tratamente si alte vedete precum Tania Budi, Raluca Badulescu sau Catalin Botezatu.

Ce face Tania Budi de arata atat de bine la 50 de ani!

The post Giulia Anghelescu, botox si acid hialuronic in sprancene pentru a alunga urmele oboselii appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close