Galeria Halucinarium se lanseaza cu vernisajul “Eu nu emit carbon”

Halucinarium – Opening event "Eu nu emit carbon". 21 martie 2018: vernisajul primei puneri in scena a manifestului social si ecologic “Eu nu emit carbon”, o povestire halucinanta scrisa de Calin Sas, preluata si integrata de echipa de artisti HALUCINARIUM: Rares Balarau, Stefan Botis, Mircea But, Alina Carp, Marian Gheorghe, Sergiu Laslo, Tara von Neudorf, Tudor Oltean, Nicolae Romanitan, Andrei Sclifos, Ioana Sisea, András Szabó, Matei Tigareanu. Vernisajul a marcat si lansarea HALUCINARIUM Loft, cel mai nou si surprinzator spatiu experiential din Romania. Special thanks: @Thestation.ro Film: @dragoshanciu. Multumim, Dragos, pentru surpriza 🙂 #halucinarium #thestorybeganhere #triajcreativ #halucinariumloft #inceput #artaaltfel #oviziunenoua #HTCS #triajcreativbysas #artacontemporana #contemporaryart #contemporaryartgallery #Romania #Bucharest #Bucuresti #industrialloft #eunuemitcarbon #vernisaj #zerocarbon #ruinart #thestation #halucinariumevents

A post shared by Halucinarium (@halucinarium) on

Expozitia “Eu nu emit carbon” combina pictura, muzica, bijuteria si arta decorativa. Ea se intinde pe o saprafata de 400 mp si este gazduita in doua sali gandite ca stadii si reprezentari ale conditiei umane traind sub amprenta carbonului.

Cea mai tanara galerie din Bucuresti, Halucinarium, este un spatiu nascut prin conversia sectiei de asamblare rame relee a Intreprinderii de Semnalizari si Automatizari Feroviare (ISAF), construita in anii ‘70, intr-un loft cu design industrial eclectic. Aici vom gasi manifestari ale povestilor desprinse din realitatea de care mulți dintre noi fugim, viziuni scrise de Calin Sas si interpretate de artiști români contemporani si nu numai. Scopul sau este sa contribuie la revirimentului comunitatii artistice locale.

Bucuresti Optimist – expozitie fermecatoare la WonderDay!

Expozitia „Eu nu emit carbon” este deschisa pana pe 29 aprilie, de marti pana vineri, intre orele 15:00 si 19:00 si sambata si duminica, de la 11:00 la 18:00.

The post Galeria Halucinarium se lanseaza cu vernisajul “Eu nu emit carbon” appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close