Fenomenul Carpool Karaoke. Cele mai de succes secvențe!

Fenomenul Carpool Karaoke. Cele mai de succes secvențe!

Carpool Karaoke este una din cele mai de succes rubrici din emisiunile posturilor americane. Din istorie. Asta dacă punem la socoteală și faptul că secvențele sunt postate imediat pe canalul oficial de Youtube ori pe pagina de Facebook a emisiunii și răspândite imediat pe internet de milioane de oameni.

Carpool Katraoke este rubrica din cadrul The Late Late Show with James Corden, unde gazda emisiunii apare la volanul unei mașini alături de unul sau mai mulți invitați speciali, în mare parte artiști consacrați. Aceștia discută, fac glume și cântă în tandem cu piesele difuzate de sistemul audio din mașină.

Pentru că pastila are așa mare succes, nu e de mirare că nume celebre din showbiz-ul internațional acceptă să apară în asemena context.

Rubrica a fost inspirată de un sketch din 2011 de la o televiziune britanică în care gazda apărea alături de George Michael. Apoi, la BBC, în 2014 a fost difuzat un moment similar cu James Corden și Gary Barlow.


În varianta americană și-au făcut apariția până acum nume celebre precum Justin Bieber, Lady Gaga, Mariah Carey, Britney Spears, Adele, Madonna, Sia, Stevie Wonder, Elton John, Bruno Mars, Red Hot Chili Peppers, Will Smith, Jennifer Lopez, chiar si Michelle Obama.

Pe YouTube doar scena cu Adele a fost vizualizată de peste 170 de milioane de ori.
Carpool karaoke -The Series. Queen Latifah, Jada Pinkett Smith preview

A post shared by James Corden Videos (@carpool_karaoke) on

Carpool karaoke -The Series. Queen Latifah, Jada Pinkett Smith preview

A post shared by James Corden Videos (@carpool_karaoke) on

The post Fenomenul Carpool Karaoke. Cele mai de succes secvențe! appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close