Exclusiv! Primele poze cu barbatul cu care DJ Wanda va ajunge la altar

Dj Wanda a petrecut ulitmul an cu bagajul facut pentru ca era cand la Londra, cand in tara. Wanda a vizitat numeroase saloane si spatii pentru ca isi dorea foarte mult sa deschida un salon de tatuaje si la Londra, iar acolo l-a intalnit pe Karl, babratul care avea sa-i cucereasca inima, la doar cinci luni de cand s-au vazut pentru prima data.

Un prieten comun le-a facut cunostinta, insa lucrurile dintre cei doi s-au concretizat abia in urma cu o luna, cand Wanda si Karl au reluat legatura. In mai putin de 30 de zile au calatorit foarte mult, si-au facut planuri pe termen lung si sustin amandoi ca au o relatie extrem de fericita si frumoasa.

Au participat impreuna la conventia de tatuaje din Grecia, au petrecut mult timp la Londra, iar urmatoarea oprire va fi Parisul, capitala indragostitilor. Wanda si Karl vor sa calatoreasca in toata lumea pentru ca urmaresc trendurile in materie de tatuaje si vor sa deschida cel mai tare salon de tatuaje la Londra.

“Intotdeauna am crezut in iubirea care iti da viata peste cap. In legatura incredibila dintre doua suflete care pornesc impreuna de mana la un drum frumos. Mereu am fost o visatoare, cu capul in nori, mi-am imaginat si proiectat intotdeauna ca acea dragoste ma va gasi. Ca va da peste mine si ma va face sa uit de tot si de toate. Karl este barbatul care ma face sa cred in planurile de viitor, sa cred in dragoste… sa CRED IN NOI.” – a declarat Dj Wanda in exclusivitate

Karl este australian, insa s-a mutat la Londra in urma cu 17 ani. Este un experimentat afacerist, are 45 de ani si o sustine pe iubita sa sa isi urmeze visul si o ajuta sa isi deschida, in capitala Marii Britanii, Salonul Wanda Tattoo. Karl are o catelusa pe nume Nina pe care Wanda a indragit-o inca din prima clipa.

The post Exclusiv! Primele poze cu barbatul cu care DJ Wanda va ajunge la altar appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close