luni, decembrie 17, 2018
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Tobacco Plus Expo Targ

martie 16 @ 10:00 am - martie 18 @ 7:00 pm

Tobacco Plus Expo-Targ

Vizitatorii beneficiaza de intrare libera
info:
10:00-19:00
———————————————————————————
Condiții de înscriere
Definirea termenilor:
Producator eveniment- ART LIKE PRODUCTION SRL – ,,like pentru arta,,
Aplicant- persoană fizică, entitate juridică ce se înscrie pentru obținerea unui loc de expozant în cadrul Târgului
⦁ Aplicantul formularului de înscriere prezintă documentele de identificare legală și informații reale privind procesul de producție din care au rezultat produsele pe care dorește să le comercializeze la Târgu
⦁ Aplicantul întelege și își asuma faptul că toate Informatiile, fotografiile, menționate în formularul de înscriere sunt reale și nu pot fi modificate pe parcursul procesului de înscriere sau ulterior procesului de selectie.
⦁ În eventualitatea în care aplicantul va fi respins de către comisia de selecție, expozantul întelege și își asuma termenul pe care îl are la dispoziție și modalitatea de transmitere a contestațiilor, comunicate în procedura generală de participare.
⦁ Producatorul evenimentuluil va transmite motivația respingerii dosarului, la adresa comunicată de către aplicant în formularul de înscriere. Orice altă încercare de abordare/formă de comunicare sau insistențe verbale sau scrise la adresa membrilor comisiei sau reprezentanți , dupa soluționarea contestațiilor, nu vor fi luate în considerare și sunt considerate hărțuiri, ce pot fi sancționate conform prevederilor legale (Noul Cod Penal 2009-Art 208- Secțiunea Partea specială).
nr. minim expozanti: 20
* ne rezervarm dreptul de a modifica datele evenimentului

Distribuie

Detalii

Începere:
martie 16 @ 10:00 am
Se termină:
martie 18 @ 7:00 pm

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Close