marți, ianuarie 22, 2019
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Dead Kennedys in premiera la Bucuresti pe 3 iulie!

iulie 3, 2018 @ 8:00 pm - 11:30 pm

Legendara trupa americana de hardcore/punk, Dead Kennedys, canta in premiera la Bucuresti pe 3 iulie in Club Fabrica! Primele 50 de bilete costa doar 75 de lei si se gasesc pe http://www.iabilet.ro aici: http://www.iabilet.ro/bilete-concert-dead-kennedys-33373/?utm_source=fbevent2, in magazinele Fanco si in reteaua http://www.iabilet.ro/retea

Formata in San Francisco, California in 1978, trupa a fost unul dintre pionerii miscarii punk rock si prima trupa de hardcore americana care a avut un impact major in Marea Britanie. Versurile lor au in genere tenta poltica si satirizeaza personalitatile vremurilor dar si autoritatea in general. Dead Kennedys a fost una dintre primele trupe cenzurate in magazinele de muzica in anii 80. Trupa a lansat doar patru albume de studio si un EP dar piesele sale sunt deja imnuri ale generatiilor de peste 40 de ani!

Biletele se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Aceastea costa dupa cum urmeaza
– primele 50 de bilete – 75 lei
– presale – 85 lei
– la intrarea – 100 lei

Se pun in vanzare doar 350 de bilete asa ca grabiti-va ca numarul lor este foarte limitat!

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Distribuie

Detalii

Data:
iulie 3, 2018
Timp:
8:00 pm - 11:30 pm

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Close