Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Concert B.U.G Mafia in cort la Arenele Romane, Bucuresti

martie 17, 2018 @ 8:00 pm - 11:59 pm

B.U.G. Mafia va sustine un concert la Arenele Romane (in cort incalzit) pe data de 17 martie 2018.

Pana pe 1 februarie biletele au preturi speciale de 69 de lei Acces General si 109 Golden Circle in fața scenei. Acestea pot fi achizitionate pe http://bilete.bugmafiaoficial.ro, pe http://www.iabilet.ro/bilete-concert-b-u-g-mafia-la-arenele-romane-cort-31333/, in Magazinele Flanco si in reteaua http://www.iabilet.ro/retea.

Fanii vor putea gasi si o serie de pachete VIP – EARLY ENTRY, SOUNDCHECK, MEET&GREET și AFTERSHOW – cu continut premium, pentru cei care isi doresc sa fie mai aproape de trupa. Suplimentele VIP sunt disponibile aici: http://www.iabilet.ro/site/event/31375/

Biletele sunt disponibile pe http://www.iaBilet.ro, precum si in reteaua iaBilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Acces nerecomandat persoanelor sub 15 ani. Evenimentul poate include elemente verbale sau vizuale ce pot fi considerate nepotrivite pentru minori. Recomandam ca persoanele sub 18 ani sa fie insotite de un adult.

Distribuie

Detalii

Data:
martie 17, 2018
Timp:
8:00 pm - 11:59 pm

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Close