Elisabeta Lipa recomanda produsele si preparatele din peste Negro 2000

Elisabeta Lipa recomanda produsele si preparatele din peste Negro 2000

Dupa Andreea Marin, Catalin Botezatu si Chef Patrizia Paglieri, acum Elisabeta Lipa se alatura vedetelor care se declara cucerite de produsele Negro 2000.

Primavara se lasa inca asteptata si vremea cu capriciile ei ne pune organismul la incercare. Imunitatea e scazuta dupa perioada de iarna prelungita. Si stim cu totii, in teorie, ca e mai bine sa prevenim si sa ne ajutam corpul sa reziste la variatiile mari de temperatura; scaderea temperaturii de la 20 de grade Celsius la sub zero grade ne bulverseaza atat psihic, cat si fizic. Una dintre cele mai simple, necesare şi la indemana modalitati de a ne sustine organismul in anotimpul rece este sa ne hranim cum se cuvine, de pilda sa consumam alimente care contin Omega 3 şi Omega 6, a caror principala calitate este reglarea functiilor sistemului imunitar. Eu, de exemplu, am descoperit la Gastronatura un file de somon la gratar, pe care il asortez rapid cu orice salata de sezon. In afara de faptul ca e gustoasa, carnea de somon este o importanta sursa de minerale si vitamine pentru organism (contine vitamina D, seleniu, proteine, vitamina B3, vitamina B12, fosfor, magneziu si vitamina B6), avand beneficii esentiale pentru o alimentatie echilibrata. Daca va suna bine si voua, pofta buna! 🙂 #andreeamarin #negro2000

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Declarata drept cea mai buna canotoare a secolului 20, de catre federatia internationala de specialitate, la aproape 54 de ani, Elisabeta Lipa si-a pastrat obiceiurile alimentare sanatoase. Iar preparatele din peste ocupa un loc important in dieta sa, fiind bogate in vitamine si Omega 3. Ea alege produsele companiei romanesti, Negro 2000.

Brandul romanesc are in portofoliu zeci de premii si distinctii internationale. Acestea atesta faptul ca are o calitate a produselor comparabila cu orice companie de top din Europa din acest domeniu. Ele se gasesc spre vanzare in 12 tari europene. Se bucura de un mare succes in randul publicului larg datorita diversitatii sortimentelor, dar si calitatii lor.

NEGRO 2000 a inceput noul an cu un portofoliu impresionant de premii

Compania 100% romaneasca Negro 2000 (www.negro2000.ro) ofera produse din peste si icre prelucrate la cele mai inalte standarde europene, cu tehnologii de varf. Produsele  Negro 2000 se gasesc in toate magazinele: Auchan, Carrefour, Kaufland, Cora, Sellgros, Metro, Real.

The post Elisabeta Lipa recomanda produsele si preparatele din peste Negro 2000 appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close