Elena Udrea este insarcinata cu gemeni, la 44 de ani

Elena Udrea este insarcinata cu gemeni, la 44 de ani

Elena Udrea este insarcinata. Astfel a inceput sa se zvoneasca de cateva saptamani incoace, speculandu-se ca cea mai celebra femeie din politica romaneasca ar urma sa devina mama la 44 de ani.

Dupa o perioada de incertitudini, aceasta a confirmat in cele din urma zvonurile spunand la Antena 3 nu doar ca este gravida, dar ca va avea si gemeni. Totul se datoreaza tratamentelor de fertilizare si procedurii de fertilizare in vitro pe care le-a urmat in ultimul timp. Elena Udrea se afla in prezent in Costa Rica. Tot acolo se afla si Alina Bica, fosta sefa DIICOT, ambele avand pe rol dosare in desfasurare.

Cum arată inelul de logodnă primit de Elena Udrea

“Eu sunt intre doua proceduri medicale, pe care le fac la Atena. Dupa ce am facut-o pe prima, am venit aici. Apoi, saptamana viitoare o voi face pe cea de a doua. Daca toate lucrurile decurg bine, ma intorc acasa. Voi avea doi baieti daca ma ajuta Dumnezeu. Am gemeni, sarcina evolueaza bine. Am un psihic puternic. Am prieteni aici, voi mai sta in Costa Rica”, a declarat Elena Udrea la  Antena 3.

Elena Udrea a fost casatorita cu Dorin Cocos pana in 2013, iar de mai bine de un an traieste o poveste de dragoste cu tanarul Adrian Alexandrov (32 ani), fost manechin, actualmente om de afaceri, cu care s-a si logodit.

The post Elena Udrea este insarcinata cu gemeni, la 44 de ani appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close