Elena Basescu este insarcinata. Va naste peste trei luni. Cine e tatal copilului?

Elena Basescu este insarcinata. Va naste peste trei luni. Cine e tatal copilului?

Elena Basescu va deveni mama pentru a treia oara. Fiica fostului presedinte al Romaniei a confirmat zvonurile aparute in ultima vreme: este insarcinata si va aduce pe lume cel de-al treilea copil la sfarsitul primaverii, se pare in luna mai.

„Bravo! Vigilentii paparazzi au facut marea descoperire: sunt insarcinata. In doar trei luni, mi se va indeplini astfel dorinta de a avea cel putin trei copii.

Eu si Catalin suntem foarte bucurosi si, fara sa aveti parte de imagini de la nunta, deoarece am trait o experienta de genul acesta si-mi ajunge, vom fi doi parinti foarte buni pentru copilul nostru.

Va multumesc tuturor pentru gandurile bune, iar, cand vor fi lucruri importante de comunicat, ca si pana acum, le voi comunica eu”, a scris Elena Basescu pe pagina ei de Facebook.

De ce a divortat Elena Basescu

Tatal copilului este, se pare, Catalin Tomata, cel cu care are o relatie de aproape un an, dar cu care nu este casatorita inca. Cel putin nu s-a aflat sigur situatia lor familiala.

Catalin are 25 de ani, este absolvent ASE si este proprietarul unui restaurant din Bucuresti.

„Catalin este un baiat de bani gata. A invatat la Colegiul National Grigore Moisil din Drumul Taberei, unde elevii aveau posibilitati materiale peste copiii din alte unitati de invatamant. Aici se faceau baluri ale bobocilor prin cluburi de fite, iar elevii erau sustinuti financiar de parinti. Asa s-a intamplat si cu el. Catalin a primit pe mana o afacere de la tatal lui. Un restaurant, pe care din pacate nu a stiut sa-l gestioneze, asa cum trebuie. Ulterior, a dat lovitura cu localul pe care il detine acum, si unde se invart multe personaje din lumea mondena”, au declarat o persoana apropiata pentru Click.

Elena si Catalin sunt impreuna de aproape un an, iar relatia lor a inceput dupa cateva luni de la divortul de fostul ei sot, Bogdan Ionescu, cu care are doi copii, o fetita, Sofia, si un baiat, Traian.

The post Elena Basescu este insarcinata. Va naste peste trei luni. Cine e tatal copilului? appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close