Ela Craciun, schimbare de look: a ales bob-ul anului 2018 si nuante Parisian Nude

Ela Craciun, schimbare de look: a ales bob-ul anului 2018 si nuante Parisian Nude

Este vorba de bob-ul perfect finisat, cu varfurile drepte, iar la capitolul culoare, un mix de nuante care sunt evidentiate de modul in care vedeta alege sa isi tina cararea, pe mijloc sau lateral.

„Am mers pana la salonul hairstylistului meu din Constanta pentru aceasta schimbare de look. Ne-am consultat, Camelia Tugearu a ascultat dorintele mele si a venit cu aceasta propunere de look: un bob perfect finisat, drept, pana la mijlocul gatului, si nuante Parisian Nude, un mix de bejuri si marouri. Este foarte interesat ca, atunci cand imi schimb cararea sau ma joc prin par, se schimba si accentele”, spune Ela Craciun.

Ela Craciun, premiata drept „Liderul anului 2017 in Social Media”

Hairstylistul explica procedura prin care a ajuns la acest rezultat.

„In 2018 must have-ul este bretonul, insa, mai presus de toate, tunsoarea pe care o alegi trebuie sa ti se potriveasca. Cu Ela am facut o simulare folosind un breton fals si am ajuns la concluzia ca, in cazul ei, tunsoarea care o avantajeaza este bob-ul perfect finisat, pana la jumatatea gatului, pentru a fi proportional cu inaltimea si conformatia ei. Ca si culoare, am optat pentru nuantele Parisian Nude, o gama de bejuri si marouri pe care le-am combinat ca sa obtinem nuantele potrivite tipului sau de ten. Are luminozitate mai mare pe lungimi multumita produselor cu ceara de albine. Ela poate sa isi mute cararea de pe mijloc intr-o zona laterala si astfel i se dezvaluie noi nuante ale parului, poate fi mai blonda sau mai bruneta. Linia tunsorii este clasica, dar ii permite sa fie versatila, sa poata muta cararea de pe o parte pe alta. Ca aspect, e ideal sa poata purta parul atat drept, perfect neted, cat si usor ondulat, cu aspect natural”, spune Camelia Tugearu.

The post Ela Craciun, schimbare de look: a ales bob-ul anului 2018 si nuante Parisian Nude appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close