„Am o boala mintala care vrea sa ma omoare si tot timpul ma lupt cu ea”, declara Robbie Williams in interviul pentru „The Sun”.

„Am trecut prin foarte multe in viata mea si eram de multe ori atat de aproape de moarte”, continua Williams. In anul 2007, cantaretul s-a internat intr-o clinica de dezintoxicare dupa ce a consumat cantitati mari de speed, acid, heroina si cocaina. „Am fost atunci cel mai aproape de moarte. Doar cateva ore m-au despartit atunci de moarte”, spune artistul.

Robbie Williams s-a casatorit in anul 2010 cu actrita Ayda Field, iar impreuna au doi copii: Theodora (5 ani) si Charlton (3 ani). Acesta ii multumeste sotiei pentru faptul ca l-a sustinut in lupta sa cu depresia si dependenta de narcotice.

„Din nefericire, daca sunt lasat de capul meu am tendinta de a sabota totul”, mai spune Williams.

Cantaretul a ajuns anul trecut la spital cu un cheag de sange pe creier, fiind fortat sa anuleze ultimele concerte din turneul lui european. „La un control medicii au constat ca am sange pe creier, astfel ca am petrecut o saptamana la terapie intesiva. Am fost si atunci atat de aproape de moarte”, declara Robbie Williams.

The post Declaratii in premiera! Robbie Williams si-a vazut moartea cu ochii! appeared first on ADPM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here