De ziua ei, Ellie White a petrecut cu DJ-ul Lost Frequencies

De ziua ei, Ellie White a petrecut cu DJ-ul Lost Frequencies

Artista a fost surprinsa de partenerul ei cu o vacanta la Dubai, in cadrul careia si-a serbat ziua de nastere printr-o petrecere la The Penthouse Dubai, acolo unde era invitat sa mixeze celebrul DJ belgian.

“Vacanta la Dubai a fost o surpriza neasteptata din partea logodnicului meu, Doru Tinca. A fost o vacanta romantica, in doi. Doru a rezervat un apartament la The Five Dubai, un hotel cool si in voga, iar de ziua mea am luat parte la o petrecere la care mixa Lost Frequencies. Acesta este DJ-ul numarul 17 in lume conform DJ Mag si a fost o mare bucurie sa-l cunosc”, declara Ellie White.

Ellie White a participat si la un After Party cu celebrul belgian, ale carui piese “Like I Love You” sau “Here with You” au cucerit topurile muzicale din intreaga lume.

Ellie White vacanta in Dubai, in cea mai mare gradina cu flori din lume

“Felix este un tip foarte cool, cu care m-am imprietenit foarte usor. El a vizitat pentru prima data Romania in urma cu cateva saptamani si ne vom vedea si in iulie, la Neversea. Mereu mi-am dorit sa colaborez cu un DJ extern si chiar am discutat acest lucru. Felix mi-a ascultat piesele, i-a placut vocea mea, asa ca poate viitorul suna bine…”, mai spune Ellie White.

Ellie White are la activ o cariera muzicala de 16 ani, fiind, inainte de a-si lansa cariera solo, solista trupei fenomen DJ Project. Artista a lansat hituri precum Privirea Ta, Nu te mai caut, Power of Love, Sete de Noi, si a fost premiata cu trofee precum New Entry Top Hit, Best Female, Best New Act Romanian Music Awards, Best Romanian Song, Best Comeback, Girls Top Hit, Best Star, precum si prestigiosul Best Romanian Act, alaturi de DJ Project, la MTV Europe Music Awards. Artista are doi copii, un baiat, Mihai, in varsta de 6 ani, si o fata, Maria Alexis, de 3 ani.

This is what my birthday party looked like, with @lostfrequencies music.. 😁

A post shared by Ellie White (@elliewhitemusic) on

The post De ziua ei, Ellie White a petrecut cu DJ-ul Lost Frequencies appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close