Cum slabești 6 kilograme dupa Sarbatori pana la 1 martie

Cum slabești 6 kilograme dupa Sarbatori pana la 1 martie

Este nevoie de multa motivatie și de un program anumit de antrenament care sa nu fie plictisitor precum salile clasice cu aparate și nici o corvoada. Tocmai de aceea, specialiștii din industrie au gasit solutia pentru ca oamenii simpli, normali, care nu sunt sportivi, sa slabeasca și sa ajunga in forma, in timp scurt, și sa ii motiveze sa faca mișcare cu placere și sa nu mai abandoneze lupta cu kilogramele in plus.

In acest scop a aparut conceptul revolutionar Bodyshape Transformation Center, lansat de romanca Irina Alionte, mai intai peste hotare și, recent, și in Romania. Acest nou concept imbina antrenamentele de grup, ghidate de antrenori experimentati, cu plan nutritional și, in mod cu totul nou, cu coaching-ul pe partea de motivatie & mindset.

Astfel au reușit sa slabeasca mii de bucureșteni, care au dat jos, de la sosirea conceptului in Romania, peste 3000 de kilograme și 20.000 de centimetri din talie.

Irina Alionte a lansat 6 Week Challenge, un program fulger de antrenamente prin care poti slabi sanatos 6 kilograme in 6 saptamani. Adica, de la inceputul anului și pana la inceputul lui martie.

Programul include:

Antrenamente energizante si distractive, cu multipli antrenori personali, testate sa arda de 9 ori mai multa grasime decat clasele obișnuite de fitness sau aerobic. Antrenamente de 3 ori pe saptamana, la Bodyshape Transformation Center din Aviatiei. Exercitiile se adapteaza in functie de conditia fizica a fiecarui participant.

Plan alimentar gustos și usor de tinut, fara diete și fara obsesia pentru numaratul caloriilor, care sa ajute sa arzi grasimea din zonele incapatanate precum fese, coapse, abdomen. Plus acces la un seminar de nutritie despre sa-ti concepi o masa ideala, cum sa combini alimentele și cum sa le pregatesti pentru maxim de rezultate – fara sa fie nevoie sa urmezi o dieta stricta

Coaching pe partea de motivatie si mindset. Este in zadar sa ai cel mai bun plan de nutritie și antrenamente daca nu ai și sprijinul sa il duci la final și sa-l implementezi cu succes. In plus, acces la un seminar despre mancatul emotional astfel incat sa scapi de pofta psihologica de dulce și de rontaitul dintre mese.

Pe acești trei piloni se bazeaza noul concept Bodyshape Transformation Center lansat de romanca Irina Alionte peste hotare și in Romania.

Programul de Transformare de 6 saptamani care include antrenamente de fitness, plan alimentar, coaching și responsabilizare, costa 213 euro, iar, daca reușești sa dai jos 6 kilograme in cele 6 saptamani, primești gratuit alte 6 saptamani de program (www.bodyshapetransformation.com)

Irina Alionte este o tanara antreprenoare de 29 de ani care, la putin timp dupa terminarea studiilor in Marea Britanie, a fondat Bodyshape Transformation Centre – singurul centru de transformare corporala care garanteaza rezultatele.

Ideea sa atipica de a combina fitness-ul si atmosfera de club s-a dovedit a fi o miscare extraordinara, ce s-a extins in cateva universitati din UK, astfel primind premiul pentru Best Business Growth și finantare de la Guvernul Britanic.

Din dorinta de a aduce in Romania know how-ul britanic, la inceputul anului 2015, Irina a pus bazele Bodyshape Transformation Centre in cartierul Aviatiei din Bucuresti – singurul centru de transformare corporala din Romania care care imbina antrenamentele personalizate, nutritia si coachingul pentru dezvolarea personala.

Echipa sa de experti in transformare corporala a reusit sa topeasca peste 3,500 de kg de grasime si 20,000 de centimetri din talie in doar cateva luni de la deschidere, ceea ce a atras si mai mult atentia presei.

Povestea de succes a Irinei a fost pana acum mediatizata in publicatii internationale de top precum The Huffington Post sau Forbes.

Cum a reusit Ela Craciun sa renunte la obsesia pentru diete drastice

The post Cum slabești 6 kilograme dupa Sarbatori pana la 1 martie appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close