Cum facem sa nu mai renuntam la sala asa usor. Irina Alionte a inventat un nou concept de fitness!

Cum facem sa nu mai renuntam la sala asa usor. Irina Alionte a inventat un nou concept de fitness!

Tocmai de aceea a fost nevoie de o schimbare revolutionara in modul in care se face sport, sa fie mai distractiv, mai eficient si gandit astfel incat sa ofere rezultatele dorite, in timpul dorit, garantat.

Irina Alionte, cea care a lansat conceptul Bodyshape Transformation Center, a analizat piata de fitness si a identificat lacunele acesteia, dorind sa ii ajute pe acesti oameni simpli, normali, care nu sunt sportivi, sa slabeasca si sa ajunga in forma, in timp scurt, si sa ii motiveze sa faca miscare cu placere si sa nu mai abandoneze lupta cu kilogramele in plus.

Tocmai in acest scop a aparut conceptul sau revolutionar Bodyshape Transformation Center, lansat mai intai peste hotare si, recent, si apoi Romania. Acest nou concept imbina antrenamentele de grup, ghidate de antrenori experimentati, cu plan nutritional si, in mod cu totul nou, cu coaching-ul pe partea de motivatie & mindset.

In acest mod, in Romania au reusit sa slabeasca mii de bucuresteni, care au dat jos, de la sosirea conceptului in Romania, peste 3000 de kilograme si 20.000 de centimetri din talie.

“Noi imbinam antrenamentele de grup cu un plan nutritional personalizat si cu sedinte de coaching pentru ca cei care doresc sa slabeasca sa fie echilibrati emotional, sa invete sa fie motivati si sa se simta bine atunci cand vin la ore. Sa nu perceapa mersul la sala ca pe ceva plictisitor, cum este la salile cu aparate, sau ca o corvoada.

Este indicat sa ai cultura rezultatelor, sa stii de la bun inceput cat vrei sa slabesti si in cat timp. Antrenorii si specialistii care au grija de tine trebuie sa iti supravegheze evolutia si sa stie cum sa intervina pentru a atinge targetul. De exemplu, asa cum este programul nostru nou, de a slabi garantat 6 kilograme in 6 saptamani.

  1. Atmosfera de familie si comunitate unita. Salile de fitness clasice nu promoveaza o atmosfera de familie si comunitate unita, in cadrul careia sa se puna accent pe socializare. La noi clientii devin prieteni si se motiveaza reciproc.
  1. Personalizarea antrenamentelor pentru arderea grasimilor. La clasele de grup obisnuite de la salile de fitness (de ex: aerobic, zumba), nu exista nicio personalizare a antrenamentelor si nu se tine cont de nivelul sau obiectivul de fitness al fiecarui participant in parte.  De asemenea, antrenamentele cu aparatele de fitness – fara un antrenor personal si un program structurat bazat pe obiective – sunt monotone si au rezultate minime in procesul de slabit, intrucat un om obisnuit nu are cunostintele necesare sa isi creeze un plan de antrenament.
  1. Nu este sustenabil financiar. Colaborarea cu un antrenor personal nu este sustenabila pe termen lung din cauza tarifelor mari (200-500 euro/luna), pe langa abonamentul platit la sala de fitness.
  1. Plan de nutritie simplu si usor de urmat. La salile de fitness obisnuite, clientii care doresc sa slabeasca nu primesc niciun fel de sprijin pe partea de nutritie – o componenta esentiala in procesul de transformare corporala. In plus dietele de pe Internet sunt de multe ori in contradictoriu, iar unele dintre ele chiar iti pot afecta sanatatea.

Stim cat de important este sa comunici. O persoana este delasatoare pana cand ne cunoaste, pana vede senzatia si placerea de a lucra cu noi. Noua nu ne pasa de persoanele cu care lucram doar in cadrul antrenamentelor, nu vrem doar sa ii antrenam si, dupa aceea, sa nu ne intereseze cum se simt, noi suntem persoanele care ii sprijina si ne pasa ce fac ei acasa, ce mananca, cum se simt dupa o zi de job, daca ii supara ceva.

Mancatul emotional. Cum scapam de el pentru a putea slabi si a ajunge in forma!

Nu ne multumim sa incasam un abonament de la o persoana care nu frecventeaza sau face miscare doar sporadic. Facem echipa cu membrii nostri si suntem direct interesati ca ei sa obtina rezultate.

In cazul in care lucram cu persoane care incep sa renunte dupa o vreme la antrenamente, le scriem, ii contactam, organizam mereu noi provocari, antrenamente tematice, astfel incat sa le mentinem motivatia ridicata si sa ii atragem sa vina in continuare. Suntem constienti ca fara prezenta la antrenamente, nu pot avea rezultatele dorite.

Noi ii indemnam mereu sa isi aloce macar o ora pe zi pentru ei, nu neaparat sa faca un antrenament sau miscare, ci sa faca orice altceva fata de rutina zilnica, sa mearga la un masaj, la o piscina, la un film sau orice altceva”, declara Irina Alionte .

Irina Alionte este o tanara antreprenoare de 29 de ani care, la putin timp dupa terminarea studiilor in Marea Britanie, a fondat Bodyshape Transformation Centre – singurul centru de transformare corporala care garanteaza rezultatele.

Ideea sa atipica de a combina fitness-ul si atmosfera de club s-a dovedit a fi o miscare extraordinara, ce s-a extins in cateva universitati din UK, astfel primind premiul pentru Best Business Growth si finantare de la Guvernul Britanic.

Din dorinta de a aduce in Romania know how-ul britanic, la inceputul anului 2015, Irina a pus bazele Bodyshape Transformation Centre in cartierul Aviatiei din Bucuresti – singurul centru de transformare corporala din Romania care care imbina antrenamentele personalizate, nutritia si coachingul pentru dezvolarea personala.

Echipa sa de experti in transformare corporala a reusit sa topeasca peste 3,500 de kg de grasime si 20,000 de centimetri din talie in doar cateva luni de la deschidere, ceea ce a atras si mai mult atentia presei.

Povestea de succes a Irinei a fost pana acum mediatizata in publicatii internationale de top precum The Huffington Post sau Forbes.

The post Cum facem sa nu mai renuntam la sala asa usor. Irina Alionte a inventat un nou concept de fitness! appeared first on ADPM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close